نوشیدنی‌های گیاهی مناسب برای زمستان


چای، همان برگ‌های سبز و براق كه بعدا تبدیل به چای سبز، قرمز و سیاه می‌شوند نوشیدنی داغ اغلب ما ایرانی‌هاست، اما تنها چیزی نیست كه می‌توانیم در روزهای سرد پاییز و زمستان بنوشیم. در این مطلب تعدادی از دمنوش‌های گیاهی را معرفی می‌کنیم.

به گزارش لقمه، برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما، نوشیدن آب میوه تازه و چای بسیار توصیه می شود. برای جلوگیری از سرماخوردگی دانستن چگونگی تهیه چند نوشیدنی گیاهی و رعایت برخی توصیه ها خالی از فایده نیست. تنها در تابستان نیست که بدن برای تنظیم دمای مناسب خود فعالیت بیشتری دارد و در جریان این فعالیت مایعات از دست می دهد. با سرد شدن هوا و تغییر پیوسته دمای بدن به دلیل تردد در فضای بسته و گرم، و هوای آزاد و سرد نوشیدن مایعات فراوان ضروری است. بهترین نوشیدنی ها آب معدنی، چای و آب میوه رقیق شده هستند.

همراه نوشیدنی استفاده از قرص های حاوی "روی" توصیه می شود که عنصری کمیاب و موثر در تقویت ایمنی بدن است. شبی یک لیوان مخلوط زنجبیل آب میوه صدگرم آب هویج، صد گرم آب پرتقال تازه و 2 / 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده را مخلوط کنید و در دمای اتاق پیش از خواب بنوشید. چای زیرفون زیرفون گیاهی خواص دارویی بسیاری دارد.


دم کرده گل زیرفون

دم کرده گل زیرفون برای درمان سرماخوردگی و سرفه توصیه می شود. نوشیدن این دم کرده در درمان برونشیت و بیماری های عفونی هم موثر است. برای جلوگیری از سرماخوردگی نوشیدن چند لیوان چای گل زیرفون در روز توصیه می شود. 


آقطی سیاه

دم کرده آقطی سیاه (انگور کولی) برای رفع یبوست، سنگ کلیه و از بین بردن کک و مک مفید است. دم کرده آقطی سیاه همراه یک قاشق چای خوری عسل، سیستم ایمنی بدن را در روزهای سرد تقویت می کند. 



یك لیوان ویتامین با شلتوك

شلتوك برنج طبیعت گرم دارد و سرشار از ویتامین‌های B است. این بخش از برنج برای تقویت مغز، اعصاب و قلب مفید است و شما را از شر تنبلی روده و یبوست مزمن راحت می‌كند. مهم‌تر این‌كه جلوی ریزش و سفید‌شدن مو را نیز می‌گیرد. برای تهیه آن كافی است یك قاشق غذا خوری شلتوك را در دو لیوان آب‌جوش با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشانید و سپس با شعله غیرمستقیم یك ساعت دم كنید.


گلپر بنوشید

اغلب ما گلپر را به عنوان ادویه همراه با باقالی پخته به كار می‌بریم اما این دانه‌های پهن و معطر می‌تواند دمنـــــوش پر خاصیتی باشد. نوشیدنی گلپر، طبیعت گرم و خشك دارد و به طرز شگفت انگیزی حافظه،قوای جنسی و قلب و عروق را تقویت می‌كند. این نوشیدنی اشتها‌آور است و به هضم غذا كمك می‌كند. كبد را پاكسازی می‌كند و تداوم در مصرفش ضمن صفرا بر بودن، چربی‌سوز نیز است. ضد صرع است و برای تنبلی معده، جوش و دمل خاصیتی شفابخش دارد.

یك قاشق مربا خوری گلپر را در یك لیوان آب‌جوش بریزید و در آن را بگذارید و 15 دقیقه صبر كنید تا آب جوش به رنگ زرد درآید.





کد: 2501 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر بازدید: 5195 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همه‌چیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
2 چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۶ ارديبهشت
3 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
4 زمان آلودگی هوا با این موادغذایی بدنتان را سم زدایی کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
5 تأثیر معجزه‌آسای‌ روغن کنجد در تقویت پیاز مو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6 چگونه با بیماری های زمستانی مقابله کنیم؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
7 درمان عفونت گوش با روش های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 درمان خُر و پُف با روش های خانگی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
9 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
10 حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 قلبی سالم را با مصرف این دمنوش ها داشته باشید ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟ شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول م...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت