به گزارش لقمه، این متخصصان با انتشار مقاله جدیدی در این خصوص در مجله انیستیتو ملی سرطان آمریکا خاطرنشان کردند: کاروتنوئیدها که از ترکیبات اصلی میوهها و سبزیها هستند خواص آنتیاکسیدانی فوقالعادهای دارند تا حدی که میتوانند مانع از سرطانی شدن سلولهای پستان شوند. این ترکیبات روی مکانیزمهایی از بدن نظیر سیستم دفاعی تاثیر مفید و چشمگیری دارند. طالبی، پرتقال، فلفل، هویج، اسفناج و سیبزمینی شیرین جزو خوردنیهای غنی از ریزمغذیهای کاروتنوئیدی هستند. متخصصان هاروارد با بازبینی تعداد قابل توجهی از مطالعات بینالمللی به این نتایج دست یافتهاند. میوهها و سبزیهای غنی از کاروتنوئید خواص بسیاری برای سلامتی دارند که از جمله مهمترین آنها کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان است.