سبوس برنج از بروز سرطان جلوگیری می‌کند محققان آمریکایی دریافتند مصرف سبوس برنج می‌تواند از بروز سرطان روده بزرگ در افراد جلوگیری کند.
مراسم توزیع نمادین شیر در مدارس تهران امروز برگزار شد طرح توزیع شیر در مدارس کشور، بنا به گفته معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از امروز 18 آذر آغاز شده است و بر این اساس، مراسم نمادین توزیع شیر در مدارس تهران دقایقی پیش در مدرسه شهدای رسانه، برگزار شد.
روش پخت خورش کدو حلوایی برای شب یلدا کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
با این ماده غذایی فشارخون خود را کنترل کنید تحقیقات نشان می دهند که اضافه کردن ماست کم چرب به رژیم غذایی روزانه، خطر افزایش فشارخون را کاهش می دهد.
بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری یا بی خوابی رخ نمی دهد بلکه این نوع خستگی، شدید، مستمر و فرسایشی است، به گونه ای که با استراحت بهبود نیافته و موجب کاهش فعالیت های جسمی، ذهنی و اجتماعی . . .
بابا نوئل بزرگ در آگهی کریسمس کوکاکولا یک بابا نوئل غول پیکر و یک سری عروسک‌های خیمه شب بازی در آگهی جهانی آژانس تبلیغاتی McCann Madrid شهر را جادو می‌کنند.
دکوراسیون سینک ظرفشویی آشپزخانه 2013 در زیر برخی نمونه هایی از زیباترین و کاربردی ترین سینک های ظرفشویی برای استفاده طراحان و معماران و همچنین افراد خوش سلیقه و با ذوق که به دنبال تصاویر طراحی داخلی برای چیدمان خانه خود هستند، می بینید.
صفحه 1482 از 1756  اول  قبلی   1477    1478    1479    1480    1481    1482    1483    1484    1485    1486    1487   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
یك پاتوق معروف یكی از پاتوق‌های معروف بازار، قهوه‌خانه حاج علی درویش، معروف به مبهوتیان است كه بیش از یك قرن قدمت دارد و قدیمی‌های بازار او را می‌شناسند.