بررسی تاثیر گیاه جینسینگ در درمان بیماری مزمن ریوی پزشکان استرالیایی در یک مطالعه جدید به بررسی تاثیر نوعی داروی گیاهی در طب سنتی چین برای درمان بیماری ریوی مزمن پرداختند.
افزایش خطر مسمومیت با آرسنیک در مصرف‌کنندگان برنج کارشناسان تغذیه در گزارش جدیدی هشدار دادند: برنج که در بسیاری از کشورها غذای اصلی مردم و از پرمصرف‌ترین مواد غذایی سالم با قابلیت هضم آسان است در برخی آزمایشات جدید مشاهده شده که دارای آلودگی‌های سمی . . .
تخم‌مرغ در روزهای آینده ارزان می‌شود رئیس اتحادیه تولیدکنندگان تخم مرغ با اشاره به افزایش فاصله تولید تا مصرف تخم مرغ، اعلام کرد: به زودی عرضه مستقیم این محصولات در میادین میوه و تره بار شهر تهران آغاز و قیمت‌ها تعدیل خواهد شد.
مصرف بی‌رویه قرص مسکن باعث زخم معده می‌شود به گفته یک فوق تخصص گوارش و کبد مصرف قرص‌های مسکن مانند بروفن، دیکلوفناک و حتی آسپرین باعث زخم معده می‌شود.
افزایش 20 تا 30 درصدی تولید و عرضه دارو در سال جاری مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر وجود تدابیر عملکردی مناسب برای تامین دارو در زمان تحریم‌ها اظهار کرد:‌ باید داروی مورد نیاز مردم را در دسترس قرار دهیم. راهکارهای مختلف . . .
خورش ناردون؛ غذای مازندرانی شب یلدا خورش ناردون را با مرغ یا گوشت در مازندران درست می کنند که یک غذای سنتی و فوق العاده خوشمزه است.
وقتی اردوغان کیک دهان دیگران می گذارد تصویر گذاشتن کیک توسط نخست وزیر ترکیه در دهان وزیر خارجه سابق سعودی به شدت مورد توجه کاربران اینترنتی قرار گرفت.
صفحه 1487 از 1756  اول  قبلی   1482    1483    1484    1485    1486    1487    1488    1489    1490    1491    1492   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.