مواد لازم
کیک شکلاتی 1عدد خامه شیرین فرم گرفته 300 گرم پنیر ماسکارپونه 300 گرم قهوه فوری 2 قاشق سوپ خوری ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری آب نصف پیمانه طرز تهیه ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی حرارت بخار آب قرار داده تا رقیق شود. قهوه فوری را اضافه می کنیم تا کاملا حل شود. خامه شیرین فرم گرفته را با پنیر ماسکارپونه و مخلوط ژلاتین مخلوط کرده کف قالب کمربندی لایه کیک شکلاتی به قطر 1 سانتی متر قرار داده مایه را روی آن ریخته 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.