مواد اولیه:
هویج خردشده سه عدد
شلغم خردشده چهار عدد
سیبزمینی خردشده سه عدد
كرفس خردشده سه ساقه
آب گوشت یا مرغ چهار لیوان
نمك و فلفل به میزان لازم
كره 50 گرم
طرز تهیه:
هویج، سیبزمینی، شلغم و كرفس را با كمی آب بپزید بعد آب گوشت را به آن اضافه كنید. وقتی سوپ آماده شد كره، نمك و فلفل را به آن بریزید. هر چه آب این سوپ كمتر شود و به صورت غلیظ شده در آید از كیفیت بهتری برخوردار میباشد.
نكته: در صورت نبود آب گوشت از یك تكه گوشت یا مرغ استفاده كنید.