روش پخت سوپ شلغم


شلغم یکی از خوراکی های پاییزی و زمستانی است که خاصیت درمانی بسیاری نیز دارد. در زیر دستور تهیه سوپی مقوی که با شلغم تهیه می شود، آموزش می دهیم. این سوپ برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

مواد اولیه:

    هویج خردشده سه عدد
    شلغم خردشده چهار عدد
    سیب‌زمینی خردشده سه عدد
    كرفس خردشده سه ساقه
    آب گوشت یا مرغ چهار لیوان
    نمك و فلفل به میزان لازم
    كره 50 گرم

 

طرز تهیه:

هویج، سیب‌زمینی، شلغم و كرفس را با كمی آب بپزید بعد آب گوشت را به آن اضافه كنید.  وقتی سوپ آماده شد كره، نمك و فلفل را به آن بریزید. هر چه آب این سوپ كمتر شود و به صورت غلیظ شده در آید از كیفیت بهتری برخوردار می‌باشد.

نكته: در صورت نبود آب گوشت از یك تكه گوشت یا مرغ استفاده كنید.

 




کد: 2427 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۷ آذر بازدید: 7468 ساعت: 1:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه خاطره غذاخوردن با کنترل اشتها خاطره خوردن یک وعده غذایی حجیم می‌تواند تا ساعتها پس از آن احساس گرسنگی کمتری به فرد منتقل کند.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.