تولید غذای سالم با بیوتکنولوژی در فیلیپین معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین با بیان اینکه مصرف محصولات تراریخته برای مردم این کشور اثرات ناشناخته و غیر منتظره ای نداشته، گفت: این کشور علاوه بر تولید 4 محصول تراری . . .
خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انتقال بیماری تب مالت به انسان هستند.
در نظرسنجی لقمه مشخص شد: «چای با خرما» محبوبترین افطاری بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، روزه داران در ماه مبارک رمضان بیشتر دوست دارند تا روزه خود را با «چای و خرما» افطار کنند.
پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعایت رژیم های غذایی كم چرب و مصرف زیاد سبزی و میوه امكان پذیر است.
آشنایی با خواص درمانی کندر کندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است که مزه‌ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت خوراکی، م . . .
صفحه 1545 از 1722  اول  قبلی   1540    1541    1542    1543    1544    1545    1546    1547    1548    1549    1550   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت