نمره‌ یکسان مردم و کارشناسان به‌ کیفیت نان


مردم و کارشناسان کنترل کیفی به یک میزان و نانوایان با نمره‌ بیشتری کیفیت نان تولیدی را ارزیابی کرده‌اند.

به گزارش لقمه، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سنجش اخیر کیفیت نان درشهریور امسال از نمونه‌های جامعه‌ آماری مصرف‌کنندگان، نانوایان و کارشناسان کنترل کیفی، از مطلوبیت نان تولیدی در کشور حکایت دارد.
عباس قبادی در گفت‌وگویی، افزود: به‌منظور پایش کیفیت نان تولیدی کشور از تعداد 2475 نفر مصرف‌کننده‌ نان، 2719 نفر از نانوایان در کشور توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان، نظرسنجی به عمل آمده که رضایت 77درصدی مردم و 85 درصدی نانوایان از کیفیت نان را نشان می‌دهد.
 قبادی افزود: سنجش کیفی نان درهمین ماه توسط کارشناسان مرکز پژوهش‌های غلات و شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق 14 گانه‌ شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز، ازکیفیت77 درصدی نان تولیدی در کشور حکایت دارد.مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تاكید کرد: برنامه‌ریزی ما همواره بر محور تولید نان با کیفیت و بهداشتی استوار است و به منظور جلب رضایت مردم سعی کرده‌ایم با اجرایی کردن سازو کارهای کیفیت در تولید نان و با جبران نقایص و رفع موانع، درصدد تولید نانی مطلوب و متناسب با ذائقه‌ مردم باشیم. لیکن باید گفت به‌رغم افزایش کیفیت نان تولیدی هنوز فرصت‌ها و راهکارهای ارتقای کیفیت باقی است و تلاش ما برای رسیدن به کیفیت بیشتر ادامه دارد.معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، در پایان درخصوص معیارهای سنجش کارشناسی کیفیت نان اعلام کرد: سنجش کیفیت نان که توسط کارشناسان مرکز پژوهش‌های غلات این شرکت انجام می‌شود، مطابق با استاندارد ملی شماره 2628 است و ارزیابی نتایج پیمایش‌ از مردم وسنجش کارشناسان کنترل کیفی و یکسان بودن نتایج پایش و پیمایش نشان می‌دهد که شاخص‌های ارزیابی کیفیت نان به‌طور کامل با ذائقه و سلیقه‌ مردم منطبق است.


نقل از :ایسنا

کد: 1996 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2310 ساعت: 8:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.