نمره‌ یکسان مردم و کارشناسان به‌ کیفیت نان


مردم و کارشناسان کنترل کیفی به یک میزان و نانوایان با نمره‌ بیشتری کیفیت نان تولیدی را ارزیابی کرده‌اند.

به گزارش لقمه، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سنجش اخیر کیفیت نان درشهریور امسال از نمونه‌های جامعه‌ آماری مصرف‌کنندگان، نانوایان و کارشناسان کنترل کیفی، از مطلوبیت نان تولیدی در کشور حکایت دارد.
عباس قبادی در گفت‌وگویی، افزود: به‌منظور پایش کیفیت نان تولیدی کشور از تعداد 2475 نفر مصرف‌کننده‌ نان، 2719 نفر از نانوایان در کشور توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان، نظرسنجی به عمل آمده که رضایت 77درصدی مردم و 85 درصدی نانوایان از کیفیت نان را نشان می‌دهد.
 قبادی افزود: سنجش کیفی نان درهمین ماه توسط کارشناسان مرکز پژوهش‌های غلات و شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق 14 گانه‌ شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز، ازکیفیت77 درصدی نان تولیدی در کشور حکایت دارد.مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تاكید کرد: برنامه‌ریزی ما همواره بر محور تولید نان با کیفیت و بهداشتی استوار است و به منظور جلب رضایت مردم سعی کرده‌ایم با اجرایی کردن سازو کارهای کیفیت در تولید نان و با جبران نقایص و رفع موانع، درصدد تولید نانی مطلوب و متناسب با ذائقه‌ مردم باشیم. لیکن باید گفت به‌رغم افزایش کیفیت نان تولیدی هنوز فرصت‌ها و راهکارهای ارتقای کیفیت باقی است و تلاش ما برای رسیدن به کیفیت بیشتر ادامه دارد.معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، در پایان درخصوص معیارهای سنجش کارشناسی کیفیت نان اعلام کرد: سنجش کیفیت نان که توسط کارشناسان مرکز پژوهش‌های غلات این شرکت انجام می‌شود، مطابق با استاندارد ملی شماره 2628 است و ارزیابی نتایج پیمایش‌ از مردم وسنجش کارشناسان کنترل کیفی و یکسان بودن نتایج پایش و پیمایش نشان می‌دهد که شاخص‌های ارزیابی کیفیت نان به‌طور کامل با ذائقه و سلیقه‌ مردم منطبق است.


نقل از :ایسنا

کد: 1996 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2235 ساعت: 8:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
11 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
نظافت پیشخوان کابینت و سایر وسایل آشپزخانه لقمه: برای نظافت پیشخوان، کابینت و سایر وسایل آشپزخانه می توان به نکات ظریفی توجه کرد تا زیباتر باشند.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.