در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود غذاهای محلی در جشنواره هنر و سوغات استان‌های کشور چهارمین جشنواره هنر، هدایا و سوغات استان‌های کشور از تاریخ ٢تا ١٩ آبان‌ماه در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.
نمره‌ یکسان مردم و کارشناسان به‌ کیفیت نان مردم و کارشناسان کنترل کیفی به یک میزان و نانوایان با نمره‌ بیشتری کیفیت نان تولیدی را ارزیابی کرده‌اند.
عرضه مستقیم دام زنده در سراسر كشور گران تأمین گوشت قرمز و دام زنده نباشید برای تنظیم بازار گوشت و پوشش افزایش تقاضا در ایام بازگشت حجاج و عید قربان،‌ عرضه مستقیم دام زنده در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفت.
8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده می‌شوند اما خوردن بعضی دیگر علاوه بر این‌كه لذت بخش است می‌تواند در سلامت و زیبایی نیز تاثیر بسزایی داشته باشد، مسلما بیشتر ما دوست داریم مواد غذایی . . .
دلالان در عید قربان وجدان خود را قربانی می کنند با توجه به نزدیکی مناسبت عید قربان، دلالان دام های زنده را پیش خرید می کنند تا در عید قربان با افزایش قیمت دام را به فروش برسانند.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم . . .
دوئل سالاد شیرازی با سبزی خوردن اگر قرار باشد همراه با غذا سبزی خوردن میل کنید یا سالاد شیرازی، کدام را ترجیح می‌دهید؟ به نظر شما ارزش تغذیه‌ای سالاد بیشتر است یا سبزی خوردن؟ متخصصان تغذیه به این سؤال پاسخ می‌دهند.
صفحه 1541 از 1756  اول  قبلی   1536    1537    1538    1539    1540    1541    1542    1543    1544    1545    1546   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.