آجیل عید چطور درست می شود؟ حدس زدن سرگذشتی که آجیل داشته تا از مزرعه به ظرف های پذیرایی نوروزی برسد، کار سختی نیست. اما در این بین چند پای ثابت ظرف آجیل هستند که مرموزتر از بقیه به نظر می رسند! مثلا این که نخودچی چطور درست می ش . . .
شیرینی های نوروزی/ نان پنجره‌ای به شیوه نوروزی لقمه: از قدیم الایام، نان پنجره ای را خانم های خانه در ایام نوروز برای پذیرایی از مهمانانشان تهیه می کردند. در روزگار کنونی هم هستند افرادی که هنوز این شیرینی را در خانه تهیه می کنند.
عید نوروز در جبهه مردانی، مرد با لباس‌‌های خاکی دور سفره عید نشسته‌اند، دست‌هایشان را رو به آسمان گرفته‌اند، به پیام نوروزی مولایشان گوش می‌دهند، می‌روند تا دوباره بایستند و معلوم نیست نوروز دیگر بر سفره آسمانی می‌نشی . . .
فراخوان چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین با داوری محمدمهدی رحیمیان، فرزاد هاشمی و حسن غفاری و با مشارکت موسسه فرهنگی هنری توسعه هنرهای معاصر و سازمان فرهنگی هنری شهرداری(فرهنگسرای رویش)انجام خواهد شد . . .
غذاهای نوروزی/ پلو كباب رشتی در عید نوروز پلو کباب رشتی از غذای محلی استان گیلان محسوب می شود که در ایام نوروز هم طبخ می‌شود و آن را همراه دوغ محلی می‌خورند.
گزارش تصویری / شکوفه های بهاری در مازندران لقمه: با آغاز فصل بهار شکوفه ها و فضای سبز جنگل ها و مراتع استان مازندران جلوه ای از زیبایی های طبیعت را نمایان کرده است.
گزارش تصویری / کارگاه آجیل پزی با نزدیک شدن عید باستانی نوروز کارگاه های آجیل پزی از رونق خوبی برخوردارند.
صفحه 1685 از 1754  اول  قبلی   1680    1681    1682    1683    1684    1685    1686    1687    1688    1689    1690   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
با روش چنگال لاغر شوید! آیا رژیمی را سراغ دارید که در آن هر چه می‌خواهیم بتوانیم بخوریم اما با این حال لاغر شویم؟