صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
مزرعه پرورش شتر مرغ
مزرعه پرورش شتر مرغ
لقمه: پرورش شترمرغ به یکی از مشاغل پر درآمد مردم تاکستان تبدیل شده است،این پرنده به دلیل سازگاری با محیط زیست و آب و هوای متفاوت از نظر نگهداری،کم هزینهترین جایگاه را به خود اختصاص داده و به دلیل قدرت متابولیسمی بالا و تبدیل غذا به انرژی، رشد سریع، عمر مفید و طولانی و تولید مثل بالا از دیگر دامها متمایز میباشد.
عکس / امین رحمانی
عکس / امین رحمانی
نقل از :مهر
کد:
717
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ فروردين
بازدید:
4435
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود!
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
2
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود
۱۴۰۰ دوشنبه ۶ دي
3
دلایل گران شدن ماهی قزل آلا تا شب عید / قیمت ماهی سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان می رسد
۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4
بررسی وضعیت سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره
۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5
افزایش ۲ برابری قیمت قارچ از مزرعه تا بازار
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6
کاهش ۴۰ درصدی قیمت پیاز/ نرخ پیاز تا هفته آینده متعادل میشود
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
7
خواص خیار مزرعه ای با گلخانه ای یکسان است؟
۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟
۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
9
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
10
کاهش ضایعات کشاورزی با بهبود فرآیند تولید تا مصرف
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ بهمن
11
آموزش کشاورزان در اولویت کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد
۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست
بسیاری از خانمها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...
اسنكهای سالم به جای تنقلات برای لاغری
بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنیهای خوش...
صحیح و سالم پیر شوید
هیچ کس نمیتواند از پیری فرار کند، هرچند میشود با...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید شاهی بخوریم؟
چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره میآید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهیها را سوا کرده و میل میکنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس
چند سالی است میوههای عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوههایی با اشکال و طعمهای متفاوت که هر ذائقهای را با طعم منحصر به فردش مجذوب میکند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته میشود.
تغذیه خوب علیه آلودگی هوا
از همانجایی که نشستهاید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات میکنید پنجره را باز کنید؟ جرات میکنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه میشود
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیههای ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است