صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
مزرعه پرورش شتر مرغ
مزرعه پرورش شتر مرغ
لقمه: پرورش شترمرغ به یکی از مشاغل پر درآمد مردم تاکستان تبدیل شده است،این پرنده به دلیل سازگاری با محیط زیست و آب و هوای متفاوت از نظر نگهداری،کم هزینهترین جایگاه را به خود اختصاص داده و به دلیل قدرت متابولیسمی بالا و تبدیل غذا به انرژی، رشد سریع، عمر مفید و طولانی و تولید مثل بالا از دیگر دامها متمایز میباشد.
عکس / امین رحمانی
عکس / امین رحمانی
نقل از :مهر
کد:
717
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ فروردين
بازدید:
4380
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود!
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
2
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود
۱۴۰۰ دوشنبه ۶ دي
3
دلایل گران شدن ماهی قزل آلا تا شب عید / قیمت ماهی سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان می رسد
۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4
بررسی وضعیت سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره
۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5
افزایش ۲ برابری قیمت قارچ از مزرعه تا بازار
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6
کاهش ۴۰ درصدی قیمت پیاز/ نرخ پیاز تا هفته آینده متعادل میشود
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
7
خواص خیار مزرعه ای با گلخانه ای یکسان است؟
۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟
۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
9
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
10
کاهش ضایعات کشاورزی با بهبود فرآیند تولید تا مصرف
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ بهمن
11
آموزش کشاورزان در اولویت کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد
۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد
متاسفانه تعداد خانمهای سیگاری کم نیست و البته جای...
توصیه های غذایی برای بارداری
بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...
چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم
اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید
پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.
آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوهای
غلات کامل یا سبوسدار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل میدهند و از جمله سالمترین مواد غذایی محسوب میشوند که بهتر است همه گروههای سنی از آن استفاده کنند.
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید
متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید
تاریخ انقضا بر روی بستهبندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع میشود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماریها میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است