صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
دستور پخت مرغ تندوری
دستور پخت مرغ تندوری
لقمه: مرغ یا گوشت تندوری، نوعی از کباب ها هستند که به شیوه ای متفاوت طبخ می شوند.
مواد اولیه :
پودر زنجبیل و نمک یك قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز و سیر نصف پیمانه
پودر زیره سبزو فلفل قرمز و پاپریکا* یك قاشق چایخوری
سس فلفل تند دو قاشق سوپخوری
پودر میخك و فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
رنگ قرمز هشت قطره
آب لیمو دو قاشق سوپخوری
ماست یك و نیم پیمانه
مرغ خرد شده كبابی دو كیلوگرم
طرز تهیه:
تمام مواد به جز مرغ را در كاسهای مخلوط كرده سپس مرغ را داخل مواد میریزیم و روی آن را میپوشانیم و دو تا سه ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
پس از این مدت مرغها را به سیخ كشیده و روی ذغال كباب میكنیم.
*پاپریکا: نوعی ادویه مکزیکی است که برای مزه دار و طُرد کردن گوشت به کار می رود و می توانید آنرا از عطاری ها تهیه کنید.
کد:
749
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ فروردين
بازدید:
7632
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3
آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
4
لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
5
قیمت سیر و زنجبیل در بازار چقدر باید باشد؟
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
6
با مصرف این غذا ها به جنگ دردهای مزمن بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
7
آیا مصرف زنجبیل به تسکین درد مفاصل کمک می کند؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
8
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
9
یک شفا بخش خانگی را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
10
خوراکی های ضد التهابی و ضد درد را بشناسید
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
11
چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن
با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...
تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان
به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...
آرام خوردن و درست جویدن غذا
در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مستحبات و مکروهات غذا خوردن
در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
نکاتی دربارهی عصاره های گوشت و مرغ
در عصارههای آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنیها هم وجود دارد و پس از استفاده از آنها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد
اگر بابت سلامت ماستبستنیها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک میکند تا خوراکی سالمتری داشته باشید.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد
مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستورانهای درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است