صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
دستور پخت مرغ تندوری
دستور پخت مرغ تندوری
لقمه: مرغ یا گوشت تندوری، نوعی از کباب ها هستند که به شیوه ای متفاوت طبخ می شوند.
مواد اولیه :
پودر زنجبیل و نمک یك قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز و سیر نصف پیمانه
پودر زیره سبزو فلفل قرمز و پاپریکا* یك قاشق چایخوری
سس فلفل تند دو قاشق سوپخوری
پودر میخك و فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
رنگ قرمز هشت قطره
آب لیمو دو قاشق سوپخوری
ماست یك و نیم پیمانه
مرغ خرد شده كبابی دو كیلوگرم
طرز تهیه:
تمام مواد به جز مرغ را در كاسهای مخلوط كرده سپس مرغ را داخل مواد میریزیم و روی آن را میپوشانیم و دو تا سه ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
پس از این مدت مرغها را به سیخ كشیده و روی ذغال كباب میكنیم.
*پاپریکا: نوعی ادویه مکزیکی است که برای مزه دار و طُرد کردن گوشت به کار می رود و می توانید آنرا از عطاری ها تهیه کنید.
کد:
749
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ فروردين
بازدید:
7623
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3
آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
4
لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
5
قیمت سیر و زنجبیل در بازار چقدر باید باشد؟
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
6
با مصرف این غذا ها به جنگ دردهای مزمن بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
7
آیا مصرف زنجبیل به تسکین درد مفاصل کمک می کند؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
8
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
9
یک شفا بخش خانگی را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
10
خوراکی های ضد التهابی و ضد درد را بشناسید
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
11
چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق
لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...
داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید
مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...
مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن
با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
راههای مقابله با خستگی بعد از غذا
همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها
سلولهای ریه مدام با آلایندهها و سمومی که تنفس میشوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که میتوانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلولهای ریه نباشند ریهها به تدریج دچار آسیب جدی میشوند.
توصیههای مهم پس از پرخوری
اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش میکنیم یک رژیم غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فستفودخوری به سرمان میزند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنشهای التهابی نشان میدهد.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول
پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است