صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
دستور پخت مرغ تندوری
دستور پخت مرغ تندوری
لقمه: مرغ یا گوشت تندوری، نوعی از کباب ها هستند که به شیوه ای متفاوت طبخ می شوند.
مواد اولیه :
پودر زنجبیل و نمک یك قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز و سیر نصف پیمانه
پودر زیره سبزو فلفل قرمز و پاپریکا* یك قاشق چایخوری
سس فلفل تند دو قاشق سوپخوری
پودر میخك و فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
رنگ قرمز هشت قطره
آب لیمو دو قاشق سوپخوری
ماست یك و نیم پیمانه
مرغ خرد شده كبابی دو كیلوگرم
طرز تهیه:
تمام مواد به جز مرغ را در كاسهای مخلوط كرده سپس مرغ را داخل مواد میریزیم و روی آن را میپوشانیم و دو تا سه ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
پس از این مدت مرغها را به سیخ كشیده و روی ذغال كباب میكنیم.
*پاپریکا: نوعی ادویه مکزیکی است که برای مزه دار و طُرد کردن گوشت به کار می رود و می توانید آنرا از عطاری ها تهیه کنید.
کد:
749
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ فروردين
بازدید:
7600
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3
آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
4
لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
5
قیمت سیر و زنجبیل در بازار چقدر باید باشد؟
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
6
با مصرف این غذا ها به جنگ دردهای مزمن بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
7
آیا مصرف زنجبیل به تسکین درد مفاصل کمک می کند؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
8
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
9
یک شفا بخش خانگی را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
10
خوراکی های ضد التهابی و ضد درد را بشناسید
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
11
چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان
تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوههای خنک کنن...
استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها
پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...
یخهای دكهای میتوانند منتقلكننده وبا و آلودگی باشند
یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخهای دکهای میتوانند ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید
گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف میکنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی
پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بستهبندی ارزش افزودهی فوقالعاده برای محصول ایجاد میکند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمتها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است