سنجد استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت می‌کند یک دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه گفت: سنجد استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت می‌کند همچنین سرشار از فیبر است و گرسنگی را کاهش می‌دهد و خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد.
تصاویر: کارگاه تهیه ماهی دودی لقمه:ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می‌شود. ماهی دودی معمولاً در کیسه‌های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می‌شود و به صورت . . .
مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را تحت تاثیر قرار می دهد اما می توان این فرآیند را به تاخیر انداخت.
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور: در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان اینکه «زمینه بروز بسیاری از بیماری ها حتی سرطان ها می تواند اثر آلودگی هوا باشد.» تاکید کرد:« آب سالم مهترین دفع کننده سموم از بدن است و تمام کسانی که . . .
کباب شیشلیک با دستور سرآشپز لقمه لقمه: شیشلیک واژه‌ای تركی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود.
پاستا سبزیجات با سس گوشت خامه‌ای پاستا به شیوه های مختلفی پخته می شود که یکی از آنها به روش زیر تهیه می شود.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
صفحه 1711 از 1756  اول  قبلی   1706    1707    1708    1709    1710    1711    1712    1713    1714    1715    1716   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت