صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
دستور پخت لازانیا آلفورنو
دستور پخت لازانیا آلفورنو
لقمه: این غذا مخصوص كشور ایتالیاست.
مواد لازم:
لازانیا یك بسته
پیاز خردشده دو عدد
سیر 20 گرم
گوشت چرخكرده 300 گرم
رب گوجهفرنگی چهار قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی چرخشده یك كیلوگرم
آویشن، نمك و فلفل و پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا لازانیا را در آب جوش كه كمی نمك و روغن ریختهاید به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا برگهای لازانیا به هم نچسبد، پس از چند بار هم زدن آبكش كرده و آنها را روی یك دستمال پارچهای مخصوص آشپزخانه بگذارید و روی آن را بپوشانید. پیاز و سیر را در تابه تفت داده و گوشت را به آن بیفزایید تا گوشت پخته و آب آن كشیده شود. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و به مدت دو دقیقه آن را هم بزنید و گوجهفرنگی چرخشده را به بقیه مواد بیفزایید و دو پیمانه آب در آن ریخته و به مدت 30 دقیقه به آرامی بپزید و در آخر نمك، فلفل و آویشن به مقدار لازم به آن اضافه كنید. ته ظرف پیركس را چرب كرده یك لایه لازانیا بعد مقداری از مخلوط گوشت را روی آن بریزید دوباره یك لایه لازانیا سپس مقداری سس سفید و پنیرپیتزا بپاشید. به همین ترتیب لایهها را پر كنید لایه آخر را ابتدا با سس سفید و بعد با پنیر پیتزا كاملا بپوشانید. برای اینكه گوشه خمیرها از ظرف بیرون نزند به كمك سس سفید روی خمیر لایه آخر، گوشه خمیرها را داخل دهید. در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد حدود 30 دقیقه یا تا زمانی كه پنیر ذوب و كمی طلایی شود قرار دهید.
مواد لازم برای سس سفید:
كره 200 گرم
آرد سفید 150 گرم
شیر 7 پیمانه
نمك، فلفل و جوز هندی به میزان لازم
طرز تهیه سس سفید:
كره را در قابلمهای آب كرده و آرد را به آرامی به آن اضافه كنید و به مدت سه دقیقه تفت دهید و سپس شیر را به آرامی افزوده و نمك و فلفل و جوزهندی زده تا بجوشد.
نكته: برای داشتن لازانیای نرم باید سس سفید را در تمام لایهها بریزید اگر بخواهید سفت باشد فقط در لایه آخر سس بریزید.
کد:
679
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۱۱ بهمن
بازدید:
12845
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9
چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10
نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمیدهد
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
نظرات
یه خانم
اسم این غذا آل فورنو بود؟من چندین ساله درست میکنم اسمشو نمی دونستم به خدا !!البته من قارچ هم به لایه های لازانیا اضافه میکنم که فکر کنم اسم غذا در این صورت بشه آل قورنو!!!!!
هانی
این غذاهارو همه یاد دارن ی چیز جدید و خوشمزه یاد بدین
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند
همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...
دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...
سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی
علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تغییراتی ساده برای کاهش وزن
بسیاری از مردم با صرف هزینه های بسیار زیاد سعی در لاغر شدند دارند در این مطلب ما با راه هایی ساده و ارزان برای کاهش وزن آشنا می شوید.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید
غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانیها دچار اضافه وزن و چاقی
رییس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماریهای متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
رژیم مناسب در بیماری انسداد مزمن ریوی
پایگاه خبری لقمه: در این مقاله میخوانیم: سه دلیل اهمیت رژیم مناسب در این بیماری، یك رژیم سالم در این بیماری شامل چیست؟ چگونه بیماران وزن خود را كنترل كنند؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است