دستور پخت لازانیا آل‌فورنو


لقمه: این غذا مخصوص كشور ایتالیاست.

مواد لازم:

لازانیا                                    یك بسته
پیاز خردشده                           دو عدد
سیر                                    20 گرم
گوشت چرخ‌كرده                      300 گرم
رب گوجه‌فرنگی                       چهار قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی چرخ‌شده                یك كیلوگرم
آویشن، نمك و فلفل و پنیر پیتزا     به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا لازانیا را در آب جوش كه كمی نمك و روغن ریخته‌اید به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا برگ‌های لازانیا به هم نچسبد، پس از چند بار هم زدن آبكش كرده و آنها را روی یك دستمال پارچه‌ای مخصوص آشپزخانه بگذارید و روی آن را بپوشانید. پیاز و سیر را در تابه تفت داده و گوشت را به آن بیفزایید تا گوشت پخته و آب آن كشیده شود. رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و به مدت دو دقیقه آن را هم بزنید و گوجه‌فرنگی چرخ‌شده را به بقیه مواد بیفزایید و دو پیمانه آب در آن ریخته و به مدت 30 دقیقه به آرامی بپزید و در آخر نمك، فلفل و آویشن به مقدار لازم به آن اضافه كنید. ته ظرف پیركس را چرب كرده یك لایه لازانیا بعد مقداری از مخلوط گوشت را روی آن بریزید دوباره یك لایه لازانیا سپس مقداری سس سفید و پنیر‌پیتزا بپاشید. به همین ترتیب لایه‌ها را پر كنید لایه آخر را ابتدا با سس سفید و بعد با پنیر پیتزا كاملا بپوشانید. برای این‌كه گوشه خمیرها از ظرف بیرون نزند به كمك سس سفید روی خمیر لایه آخر، گوشه خمیرها را داخل دهید. در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد حدود 30 دقیقه یا تا زمانی كه پنیر ذوب و كمی طلایی شود قرار دهید.

مواد لازم برای سس سفید:

كره                            200 گرم
آرد سفید                     150 گرم
شیر                            7 پیمانه
نمك، فلفل و جوز هندی    به میزان لازم


طرز تهیه سس سفید:

كره را در قابلمه‌ای آب كرده و آرد را به آرامی به آن اضافه كنید و به مدت سه دقیقه تفت دهید و سپس شیر را به آرامی افزوده و نمك و فلفل و جوزهندی زده تا بجوشد.

نكته: برای داشتن لازانیای نرم باید سس سفید را در تمام لایه‌ها بریزید اگر بخواهید سفت باشد فقط در لایه آخر سس بریزید.



کد: 679 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۱ بهمن بازدید: 12774 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


یه خانم

اسم این غذا آل فورنو بود؟من چندین ساله درست میکنم اسمشو نمی دونستم به خدا !!البته من قارچ هم به لایه های لازانیا اضافه میکنم که فکر کنم اسم غذا در این صورت بشه آل قورنو!!!!!
هانی

این غذاهارو همه یاد دارن ی چیز جدید و خوشمزه یاد بدین

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عناب خواص آنتی اكسیدان عناب همچنین به جلوگیری از سرطان كمك می كند.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان «آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.