کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه تشکیل شد پایگاه خبری لقمه: اولین نشست مدیران پایگاه‌های خبری با موضوع تشکیل کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه عصر روز گذشته ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در محل موزه ملی ارتباطات برگزار شد.
یک طرح عجیب از سوی شهرداری تهران؛ فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!
پیش بینی رشد افزایش قیمت گوشت در ماه های آینده افزایش قیمت گوشت در ماه‌های آینده با رشد 40 درصدی عرضه دام به کشتارگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته از هم‌اکنون پیش‌بینی می‌شود و دولتمردان باید به فکر باشند.
چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟ پایگاه خبری لقمه: قیمت برخی از صیفی جات در بازار بالا رفته است. افزایش قیمتی که رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی علت آن را گرانی در مبدا و جایگزینی محصولات مناطق گرمسیری با سردسیری عنوان کرد.
استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران پایگاه خبری لقمه: سیداحسان مصطفوی رییس سازمان جهانی مدیریت و تولید زعفران (OSEC) با اشاره به اینکه از پتانسیل‌های موجود در فاروج می‌توان برای ساخت انبارهای بورس زعفران بهره برد تا کشاورزان و زعفرانکار . . .
نکاتی برای بهتر دیده شدن در فضای مجازی؛ ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران خاطر نشان کرد: 70 درصد گندمی که در کشور تولید می‌شود درجه یک و دارای 12 درصد پروتئین است از این‌رو نامرغوبی نان ریشه در عوامل دیگری دارد.
صفحه 173 از 1758  اول  قبلی   168    169    170    171    172    173    174    175    176    177    178   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 خوردنی كاهش‌دهنده درد پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.