رئیس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا: افرادی که دوز اول واکسن را زدند تا 3 ماه برای تزریق یادآور فرصت دارند پایگاه خبری لقمه: «مصطفی قانعی» با حضور در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه افرادی که دوز اول واکسن را زدند تا سه ماه برای تزریق یادآور فرصت دارند، عنوان کرد: افرادی که واکسن‌های خارجی زدند با آمدن واک . . .
برنامه ها و انتقادات اقتصادی کاندیدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰در اولین مناظره پایگاه خبری لقمه: با توجه به اهمیت موضوع اولین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با موضوع برنامه های اقتصادی پیگیری شد.
کرکری اقتصادی و سیاسی به جای مرور برنامه های اقتصادی در اولین روز مناظره ها پایگاه خبری لقمه: اولین مناظره ۷ نامزد انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد در حالی که کاندیداها بیشتر به جای پاسخ به پرسش‌های اقتصادی مطرح شده اقدام به حمله به یکدیگر کردند.
جانشین ستاد مرکزی اقتصاددانان و صنعتگران حامی آیت الله رییسی معرفی شد پایگاه خبری لقمه: سید میعاد صالحی جانشین ستاد مرکزی اقتصاددانان و صنعتگران حامی آیت الله رییسی شد.
چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم چند ماه قبل از بارداری تا سه ماهه دوم ممکن است خطر ابتلا به چندین عارضه بارداری را کاهش دهد.
وضعیت قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی دولت پایگاه خبری لقمه: با شروع سال ۱۴۰۰ کالاهای اساسی از جمله شکر، روغن و مرغ گران شدند، اما به جز روغن که بعد از پیگیری‌های مستمر و درز یک نامه مرتبط با بورس کالا توضیحاتی از سوی مسئولان ارائه شد، در سایر . . .
فرصت یک ماهه جاماندگان برای ثبت مجدد درخواست دریافت یارانه پایگاه خبری لقمه: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۰ ، فرصت جدیدی برای ثبت‌نام از جاماندگان و همچنین منصرفین از سایر یارانه‌ها به وزارت رفاه محول شد.
صفحه 192 از 1755  اول  قبلی   187    188    189    190    191    192    193    194    195    196    197   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
رژیم مناسب در بیماری انسداد مزمن ریوی پایگاه خبری لقمه: در این مقاله میخوانیم: سه دلیل اهمیت رژیم مناسب در این بیماری، یك رژیم سالم در این بیماری شامل چیست؟ چگونه بیماران وزن خود را كنترل كنند؟
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.