چرا در سرما سکته قلبی افزایش می‌یابد؟ پایگاه خبری لقمه: سکته های قلبی در روزهای سرد و یخبندان، افزایش می یابد و این نگرانی بیشتر متوجه افرادی است که دچار عارضه قلبی عروقی هستند.
مهرزادی: امکان ارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو، به تشریح قاچاق فرآورده‌های دارویی در کشور پرداخت.
۵ غربالگری سرطان که باید انجام شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: خیلی اوقات تغییر رنگ و اندازه می‌تواند یک علامت هشدار باشد تا زودتر بیماری تشخیص داده و درمان آن آغاز شود.
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش پایگاه خبری لقمه: رییس دیوان عالی کشور از رد درخواست اعاده دادرسی محکومان پرونده چای دبش از جمله دو وزیر سابق دولت رئیسی خبر داد.
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر پایگاه خبری لقمه: محمد حسین پویانفر مداح درباره گرانی‌ مواد غذایی خطاب به پزشکیان نوشت: این مردم بی پناه چه گناهی کرده اند؟ تاوان بی کفایتی اطرافیان شما را چرا باید مردم بدهند؟
شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران پایگاه خبری لقمه: معاون مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی، از دستگیری ۵ نفر از اوباش به همراه ۲ صاحب رستوران در یکی از رستوران‌های سعادت‌آباد خبر داد.
مراقب «مرض قند» باشید! دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! پایگاه خبری لقمه: دیابت فقط یک «مرض قند» نیست و اگر مبتلا شویم و نتوانیم آن را کنترل کنیم، به تدریج گرفتار سایر بیماری‌های خطرناک خواهیم شد.
صفحه 2 از 1758  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور از میوه‌های عید نگه‌داری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدار زیاد می‌کنند و حتی میوه 13 روز عید را خریداری می‌کنند پس رعایت نکات لازم برای نگه‌داری آنها ضروری است.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
پایین‌ترین هزینه ماهانه یک خانواده 5 نفره چقدر است؟ در سالهای اخیر که معجزات هزاره سوم پولهای نفت کشور را با شعبده بازی و شامورتی بازی غیب کرده و تحریم را بر سر ملت ریخته اند، مهمانی ناخوانده به نام گرسنگی به خانه های اقشاری از مردم راه یافته است. اکنون هربار که به مغازهای پا میگذاری، گرسنه ای سر میرسد و از تو تقاضا میکند برایش تکه ای پنیر یا قالبی کره یا بسته ای نان بخری. هرچقدر هم در گوش ما بخوانند که این گدایان ثروتمندند و حقه بازند و زیر پوشش باندهای مافیایی فعالیت میکنند، به خرج ما نمیرود چون ما با چشم میبینیم که از سال 84 تا 92 ما که ما باشیم و شغل داریم و سر هر ماه حقوقی به حساب مان ریخته میشود، در خرج زندگی لنگ میزنیم...
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.