از سوی مرکز آمار؛ تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد پایگاه خبری لقمه: طبق گزارش مرکز آمار ایران، در شهریورماه سال جاری بیشترین افزایش قیمت برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور مربوط به گروه سبزیجات و حبوبات است.
هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد پایگاه خبری لقمه: افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.
پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی را در سال‌جاری را پیش بینی کرد.
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد پایگاه خبری لقمه: جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که علاوه بر جمع‌آوری کمک‌های نقدی، کمک‌های غیرنقدی خیرین را نیز براساس اعلام نیاز مردم جنگ‌زده غزه، لبنان و یمن، شامل اقلام بشردوستانه زیستی و . . .
صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است پایگاه خبری لقمه: سازمان توسعه تجارت ایران‌در بخشنامه ای تداوم ممنوعیت صادرات کره گیاهی (مارگارین) را ابلاغ کرد.
شمالی خبر داد؛ رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی پایگاه خبری لقمه: سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو، از رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه های تولید ماده اولیه دارویی در کشور خبر داد.
مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی: ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت: واحدهای شالیکوبی با به‌روز کردن تجهیزات به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفته‌اند و امروز این ضریب به بیش از ۶۰ درصد رسیده است.
صفحه 6 از 1729  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  8 توصیه تغذیه‌ای برای مردان سلامت مردان جامعه به اندازه سلامت كودكان و زنان جا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت