بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه میتواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن میتواند تجربه بینظی . . .
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، آموزش تهیه کباب لقمه با جزئیات کامل و ریزه کاریهای پخت حرفهای این غذای محبوب را برای شما فراهم کردهایم.
کلمپلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس از ثبت ملی دریاچه مهارلو، تخت حنا آباده، کلم پلو شیرازی، آش کازرون و رسم نان پوش جنوب فارس خبر داد.
صفحه 3 از 1703 قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی آخر