سخنگوی سازمان اورژانس کشور خبر داد: ۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان اورژانس کشور آخرین آمار مسمومیت با مشروبات الکلی تا پایان هفتم مهرماه را ۲۹۳ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۵ نفر فوت کرده و ۳ نفر نیز دچار مرگ مغزی شدند.
شفاف‌سازی درخواست های تخصیص ارز به وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، به جزئیات نامه معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، در ارتباط با تخصیص ارز دولتی برای کالاهای سلامت پرداخت.
صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی نیشابور به خارج از کشور پایگاه خبری لقمه: مدیر جهادکشاورزی نیشابور از صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی این شهرستان به خارج از کشور خبر داد.
استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: مسافران تابستانی برای پیشگیری از مسمومیت در سفر، از رستوران‌های معتبر که نکات بهداشتی و غذایی را رعایت می‌کنند، استفاده کنند.
تزریق واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی توصیه می شود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به اینکه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اول پاییز است،‌گفت: دارویی که تاریخ وکارخانه سازنده آن مشخص نباشد و اصالت آن توسط وزارت بهداشت . . .
نامه‌نگاری محرمانه به وزیر در پی گرانی قیمت مواد اولیه بطری پایگاه خبری لقمه: محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت با پیشنهادات معاون امور صنایع و مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی در نامه‌ای محرمانه به در مورد ساماندهی وضعیت تامین مواد اولیه بطری موافق . . .
نایب رییس جامعه هتلداران ایران: قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد پایگاه خبری لقمه: محمدعلی فرخ مهر گفت: امسال قیمت‌ هتل‌ها ثابت بوده و هیچگونه تخفیفی از سوی اتحادیه ابلاغ نمی‌شود اما هرکدام از هتل‌ها برای جذب مسافران تخفیف‌هایی درنظر گرفته‌اند.
صفحه 250 از 1756  اول  قبلی   245    246    247    248    249    250    251    252    253    254    255   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.