از سوی مقام مسئول؛
احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح رد شد


پایگاه خبری لقمه: مسئول صید و ذبح حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور گفت: در صورتی که ادعای عرضه طیور بدون ذبح شرعی صحت داشت، ناشران عکس جعلی در شبکه های مجازی به طور حتم نام برند و کشتارگاه اش را در عکس های منتشر شده مخدوش نمی کردند تا به فرض صحت متخلفان رسوا شده و به مجازات قانونی خود برسند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، اکبر قره خانلو مسئول صید و ذبح حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور درباره انتشار تصاویری مبنی بر عرضه گوشت مرغ گرم ذبح نشده در سطح بازار افزود: هیچ دستگاهی برای انجام ذبح شرعی در کشتارگاه های کشور وجود ندارد و تمامی این عملیات توسط نیروی انسانی انجام می شود.

 

وی با بیان این که هم اکنون 700 ناظر شرعی بر کشتار دام و طیور کشتارگاه های سراسر کشور نظارت مستمر دارند، اظهار کرد: در عین حال فرآیند کشتار از ابتدا تا بسته بندی مورد کنترل ناظرین شرعی و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور است، بنابراین احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح در مراکز صنعتی یا سنتی وجود ندارد.

 

قره خانلو با اشاره به این که اگر این ادعا صحت داشت به طور حتم نام برند و کشتارگاه را در عکس های منتشر شده، مخدوش نمی‌کردند تا با رسیدگی سازمان دامپزشکی کشور متخلفان مجازات شوند، اضافه کرد: در سال های اخیر علاوه بر تشدید نظارت‌های سخت‌گیرانه بر کشتار دام و طیور در ایران، برای واردات گوشت قرمز و حتی مرغ نیز دارای ناظران شرعی فعال در کشتارگاه های کشورهای مبدا هستیم.

 

وی از شهروندان مسوول خواست در صورت مشاهده چنین تخلفاتی به طور حتم مراتب را فوری با مشخصات برند، کشتارگاه و آدرس به سازمان دامپزشکی کشور یا حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

 

این مقام مسوول در حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به این که ناظران شرعی بر سه مسئله حلیت یعنی ذبح مطابق با موازین شرعی، طهارت به معنی شست‌ و شو و پاک کردن لاشه ذبح شده به هنگام خروج از کشتارگاه و مبرا بودن لاشه ذبح شده از هرگونه اجزای حرام تاکید دارند ، تصریح کرد: افراد ذبح کننده در کشتارگاه های دام و طیور کشور و خارج از کشور به صورت کامل دوره های آموزش و احکام فقهی ذبح را می آموزند و مجوز ذبح دریافت می‌کنند. ذبح اسلامی یا ذبح حلال به مجموعه دستورهایی گفته می‌شود که در دین اسلام برای طرز ذبح و آماده‌سازی و پخت انواع غذا توصیه شده ‌است. ریشه قرآنی این دستورات فقهی از آیات مبارکه سوره مائده و سوره بقره استخراج شده است.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13938 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن بازدید: 669 ساعت: 9:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تخلف در افزایش قیمت مرغ/ علت گرانی مرغ چیست؟ ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
2 قیمت مرغ افزایش یافت/ صادرات تاثیری ندارد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
3 ایران از آنفولانزای پرندگان پاک شد ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
4 وزارت جهاد صادرات مرغ را آزاد کرد ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
5 کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود! ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 عرضه مناسب نهاده ها باعث ارزانی گوشت قرمز و مرغ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
7 دورخیز میتکس برای حضور در 4 قاره جهان/ابهام در مورد متولی صنعت غذای حلال کشور ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
8 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
9 دلایل گران شدن ماهی قزل آلا تا شب عید / قیمت ماهی سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان می رسد ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10 صادرات مرغ لغو شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
مواد غذایی اعتیاد آور احتمالا با خواندن این مطلب ناراحت خواهید شد اما این هشدارها را جدی بگیرید. شما باید سالم غذا بخورید و بدانید كه برخی مواد غذایی هستند كه نه‌تنها سالم نیستند بلكه شما را معتاد می‌كنند.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.