کارخانه نوتلا تعطیل شد


پایگاه خبری لقمه: کارخانه شکلات سازی نوتلا nutella به دلیل ارائه محصولات با کیفیت پایین تعطیل شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، شرکت شکلات‌سازی فررو، مالک مارک شکلات نوتلا روز ۲۱ فوریه اعلام کرد به دلیل مشاهده «مشکل کیفی» در جریان تولید یکی از محصولات خود موقتا کارخانه را تا مشخص شدن نتیجه تحقیقات تعطیل خواهد کرد.

 

این کارخانه که در منطقه نورماندی در شمال فرانسه قرار دارد بزرگترین کارخانه این شرکت در دنیا است و روزانه ۶۰۰ هزار قوطی شکلات نوتلا تولید می‌کند که برابر با یک‌چهارم تولید جهانی این مارک است.

 

دفتر مطبوعاتی شرکت فررو در فرانسه در بیانیه خود آورده است که در ساعت ۱۸ روز ۱۹ فوریه، با مشاهده سطح کیفی پایین یکی از محصولات تولیدی این شرکت در قیاس با استانداردهای جاری، مقامات کارخانه دستور توقف موقت فعالیتهای کارخانه را صادر کرده‌اند.

 

شعبه‌ی فرانسه این شرکت شکلات‌سازی در ادامه اعلام کرده است که تحقیقات در دست بررسی است و با مشخص شدن نتایج آن تا پایان هفته جاری انتظار می‌رود اقدامات اصلاحی مورد نیاز انجام شده و خط تولید بار دیگر به راه بیفتد.

 

شرکت شکلات‌سازی ایتالیایی فررو ۲۲ کارخانه و بیش از ۳۰ هزار کارگر دارد.

 

شرکت شکلات سازی نوتلا که در سال ۱۹۴۶ در آلبا در شمال شرق ایتالیا تاسیس شد همچنان در مالکیت خانواده بنیانگذار آن، میکله فررو، است و گردش تجاری آن سالانه به بیش از ده میلیارد دلار می‌رسد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13943 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند بازدید: 2903 ساعت: 9:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن ن...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.