کارخانه نوتلا تعطیل شد


پایگاه خبری لقمه: کارخانه شکلات سازی نوتلا nutella به دلیل ارائه محصولات با کیفیت پایین تعطیل شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، شرکت شکلات‌سازی فررو، مالک مارک شکلات نوتلا روز ۲۱ فوریه اعلام کرد به دلیل مشاهده «مشکل کیفی» در جریان تولید یکی از محصولات خود موقتا کارخانه را تا مشخص شدن نتیجه تحقیقات تعطیل خواهد کرد.

 

این کارخانه که در منطقه نورماندی در شمال فرانسه قرار دارد بزرگترین کارخانه این شرکت در دنیا است و روزانه ۶۰۰ هزار قوطی شکلات نوتلا تولید می‌کند که برابر با یک‌چهارم تولید جهانی این مارک است.

 

دفتر مطبوعاتی شرکت فررو در فرانسه در بیانیه خود آورده است که در ساعت ۱۸ روز ۱۹ فوریه، با مشاهده سطح کیفی پایین یکی از محصولات تولیدی این شرکت در قیاس با استانداردهای جاری، مقامات کارخانه دستور توقف موقت فعالیتهای کارخانه را صادر کرده‌اند.

 

شعبه‌ی فرانسه این شرکت شکلات‌سازی در ادامه اعلام کرده است که تحقیقات در دست بررسی است و با مشخص شدن نتایج آن تا پایان هفته جاری انتظار می‌رود اقدامات اصلاحی مورد نیاز انجام شده و خط تولید بار دیگر به راه بیفتد.

 

شرکت شکلات‌سازی ایتالیایی فررو ۲۲ کارخانه و بیش از ۳۰ هزار کارگر دارد.

 

شرکت شکلات سازی نوتلا که در سال ۱۹۴۶ در آلبا در شمال شرق ایتالیا تاسیس شد همچنان در مالکیت خانواده بنیانگذار آن، میکله فررو، است و گردش تجاری آن سالانه به بیش از ده میلیارد دلار می‌رسد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13943 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند بازدید: 2917 ساعت: 9:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  سنجد و خواص آن؛ درمان‌گر آرتروز گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پ...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.