کارخانه نوتلا تعطیل شد


پایگاه خبری لقمه: کارخانه شکلات سازی نوتلا nutella به دلیل ارائه محصولات با کیفیت پایین تعطیل شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، شرکت شکلات‌سازی فررو، مالک مارک شکلات نوتلا روز ۲۱ فوریه اعلام کرد به دلیل مشاهده «مشکل کیفی» در جریان تولید یکی از محصولات خود موقتا کارخانه را تا مشخص شدن نتیجه تحقیقات تعطیل خواهد کرد.

 

این کارخانه که در منطقه نورماندی در شمال فرانسه قرار دارد بزرگترین کارخانه این شرکت در دنیا است و روزانه ۶۰۰ هزار قوطی شکلات نوتلا تولید می‌کند که برابر با یک‌چهارم تولید جهانی این مارک است.

 

دفتر مطبوعاتی شرکت فررو در فرانسه در بیانیه خود آورده است که در ساعت ۱۸ روز ۱۹ فوریه، با مشاهده سطح کیفی پایین یکی از محصولات تولیدی این شرکت در قیاس با استانداردهای جاری، مقامات کارخانه دستور توقف موقت فعالیتهای کارخانه را صادر کرده‌اند.

 

شعبه‌ی فرانسه این شرکت شکلات‌سازی در ادامه اعلام کرده است که تحقیقات در دست بررسی است و با مشخص شدن نتایج آن تا پایان هفته جاری انتظار می‌رود اقدامات اصلاحی مورد نیاز انجام شده و خط تولید بار دیگر به راه بیفتد.

 

شرکت شکلات‌سازی ایتالیایی فررو ۲۲ کارخانه و بیش از ۳۰ هزار کارگر دارد.

 

شرکت شکلات سازی نوتلا که در سال ۱۹۴۶ در آلبا در شمال شرق ایتالیا تاسیس شد همچنان در مالکیت خانواده بنیانگذار آن، میکله فررو، است و گردش تجاری آن سالانه به بیش از ده میلیارد دلار می‌رسد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13943 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند بازدید: 2942 ساعت: 9:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری در دوران بارداری باید اصول تغذیه ای را رعایت کنید تا ویتامین ها و پروتئین های لازم به بدنتان بریانید