کاهش ۵۳ درصدی ریسک آلزایمر با این رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: رژیم غذایی شبه مدیترانه ای موسوم به MIND می تواند ریسک ابتلا به اختلال شناختی را کاهش دهد.
ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه پایگاه خبری لقمه: مصرف سبزیجات کلمی و محصولات سویا با کاهش عوارض درمان سرطان سینه مرتبط است.
مصرف مداوم مُسکن ها با بدن ما چه می کند؟ پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که به طور مداوم مُسکن مصرف می کنند در معرض ریسک چاقی و همچنین بدخوابی قرار دارند.
جمع‌آوری شیرخشک‌های فرانسوی آلوده به سالمونلا پایگاه خبری لقمه: شرکت فرانسوی تولید کننده شیرخشک به دلیل نگرانی از آلوده بودن شیرخشک‌ها به سالمونلا اقدام به جمع‌آوری محصولات خود کرده است.
آغاز احداث مراکز بهداشتی و درمانی مناطق زلزله‌زده با حضور وزیر بهداشت پایگاه خبری لقمه: معاون اجتماعی وزیر بهداشت از آغاز احداث مراکز بهداشتی و درمانی مناطق زلزله‌زده غرب کشور از فردا و با حضور وزیر بهداشت خبر داد.
دلایل کمبود ویتامین E چیست؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین E، ویتامین محلول در چربی با خاصیت آنتی اکسیدانی است که به سلامت سیستم ایمنی کمک می‌کند.
نکات مهم در طراحی دکوراسیون آشپزخانه ایرانی پایگاه خبری لقمه: طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه یکی از جذاب ترین مباحث طراحی داخلی است. در این بخش قصد داریم به ۵ نکته مهم در طراحی دکوراسیون آشپزخانه ایرانی اشاره کنیم که شاید در گذشته توجه کمتری به . . .
صفحه 278 از 1755  اول  قبلی   273    274    275    276    277    278    279    280    281    282    283   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟ سال‌ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده‌های این صف...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.