چگونه از خرابی دندان پیشگیری کنیم پایگاه خبری لقمه: دبیر علمی کنگره علمی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به نشانه‌های پوسیدگی دندان گفت: چهار عامل اصلی برای ایجاد پوسیدگی دندانی میکروب‌ها، مواد قندی، زمان و مقاومت شخصی و دندانی . . .
صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود پایگاه خبری لقمه: صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است مطالعه جدید نشان می دهد حذف وعده صبحانه می تواند رشد درونی بدن را مختل کرده و موجب اضافه وزن شود.
آیا مصرف زنجبیل به تسکین درد مفاصل کمک می کند؟ پایگاه خبری لقمه: زنجبیل کاربردهای زیادی دارد که یکی از کاربردهای مهم آن تسکین درد های ناشی از آرتریت روماتوئید (RA) و آرتروز است.
علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریک‌پذیر یا آی‌بی‌اِس (IBS‏)نوعی اختلال در عملکرد روده است که با درد مزمن در ناحیه شکم، احساس ناراحتی، نفخ و تغییرات در عادات روده‌ای، بدون هرگونه علت ارگانیک دیگری، مشخ . . .
بخور ، بنوش ، زن ، مرد 1994 پایگاه خبری لقمه: فیلم که بیش از هرچیز دغدغه فرهنگی دارد و نگران از دست رفتن سنت ها وجذب زندگی مدرن شدن است، در زمان خودش توجه منتقدین زیادی را به خود جلب کرد. فیلم ” بخور، بنوش، زن، مرد “، داستان مر . . .
طرز تهیه ساندویچ میگو پایگاه خبری لقمه: اگه مقداری میگو رو از قبل بپزید، خیلی سریع می تونید این ساندویچ رو آماده کنید.
فرسایش خاک در ایران 3 برابر میانگین جهانی است پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه حفاظت و حاصلخیزی خاک معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه میزان فرسایش خاک در کشور 2 وپنج دهم تا سه برابر میانگین جهانی است، گفت: سوء مدیریت، قطع درختان، چرای بی . . .
صفحه 289 از 1756  اول  قبلی   284    285    286    287    288    289    290    291    292    293    294   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مضرترین خوراکی‌ها برای دندان‌ها، لثه، زبان و فک این چیزها را هرگز به دهان نبرید.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
تغذیه مناسب برای جلوگیری از کیست سینه چه بخوریم و چطور زندگی كنیم تا حتی به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری هم سینه‌های‌مان كیست‌ساز نشوند.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.