شایع‌ترین دلایل در تشکیل کیست‌ و تومور دهان را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک جراح دهان، فک و صورت ‌در مورد تومورها و کیست‌های ناحیه دهان، گفت: شایع‌ترین دلایلی که در تشکیل کیست‌ها و تومورها دیده می‌شود عامل عفونی است.
بیش از 57 درصد کودکان آمریکایی دچار اضافه‌وزن هستند پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج یک مطالعه جدید که به تازگی صورت گرفته است، بیش از ۵۷ درصد کودکان آمریکایی دچار چاقی یا اضافه‌وزن هستند.
ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان بنیاد قلب انگلیس، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.
آغاز ساخت خانه‌های بهداشت در مناطق زلزله زده پایگاه خبری لقمه: نماینده تام الاختیار وزیربهداشت در مناطق زلزله زده با بیان اینکه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق زلزله زده به روال عادی بازگشته است، گفت: ساخت خانه های بهداشت در مناطق زلزله زده از ا . . .
ماجرای شیرخشک‌های وارداتی توسط یاسین رامین پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرح‌کنندگان موضوع شیرخشک فاسد می‌گوید: از افرادی که شایعه شیرخشک‌های فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کرده‌اند، شکایت کرده‌ایم.
خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی پایگاه خبری لقمه: مدیر بافت و بنای تاریخی شهر تهران گفت: وزارت مسکن و شهرسازی برای خرید حیاط کافه نادری اعلام آمادگی کرده است.
علل گرسنگی پی در پی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: اگر وعده‌ی خود را کامل خورده‌اید و قبل از فرا رسیدن زمان وعده‌ی بعدی، خیلی احساس گرسنگی می‌کنید، مشکلی هست که نباید آن را سرسری بگیرید.
صفحه 284 از 1756  اول  قبلی   279    280    281    282    283    284    285    286    287    288    289   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت