تولید ترب عظیم الجثه در نی ریز


پایگاه خبری لقمه: تربی با وزن ۸ کیلوگرم بدون استفاده از هر گونه سم و کود در شهرستان نی ریز تولید شد درحالی که وزن یک ترب معمولی حدود ۴۰۰ گرم است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تربی با وزن 8 کیلوگرم بدون استفاده از هر گونه سم و کود در شهرستان نی ریز تولید شد.

 
علی عبدی کشاورز منطقه مشکان تولید کننده این محصول گفت: هیچ نوع کود و سمی در مرحله داشت این محصول استفاده نکردم و این پدیده تعجب اهالی و کارشناسان را برانگیخته است.
 
 

 
مسئول واحد زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز نیز در این باره گفت: شرایط آب و هوایی منطقه مشکان شهرستان نی ریز و خاک مرغوب این منطقه باعث افزایش ارزش غذایی محصول ترب می شود که این بار در پدیده ای نادر شاهد رشد بیش از اندازه این محصول به افزون بر 8 کیلوگرم هم بوده ایم.
 
وی افزود: وزن یک ترب معمولی حدود 400 گرم است اما در شرایط اقلیمی و محیطی مناسب، این گیاه می تواند به رشد بالاتری برسد اما تولید ترب هایی با وزن های 6 تا 9 کیلوگرم تعجب برانگیز است.
 
مجتبی شعاع اظهار کرد: ترب های بزرگ بازار چندان مورد پسند مردم نیست اما نشان دهنده مهیا بودن شرایط منطقه مشکان برای پرورش این نوع سبزیجات است.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :تسنیم

کد: 13662 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر بازدید: 252 ساعت: 2:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رئیس اسبق انستیتو پاستور درگذشت ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
2 ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
3 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
4 پیاز همچنان می تازد/ سیب زمینی دو روز دیگر ارزان می‌شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
5 اهداف و انگیزه امام حسین(ع) از قیام عاشورا ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۹ مهر
6 این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين
7 قیمت‌ انواع میوه و تره‌بار در نخستین ماه زمستان ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ دي
8 برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور
9 انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
10 رکورد قیمت در بازار میوه شکسته شد ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
نوشابه‌خوارترین مردم دنیا پاک شدن سینک ظرفشویی، حل کردن رسوب آهک و آدامس و یخ زدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.