هزار کالای داخلی و ۱۷۰۰ کالای وارداتی مشمول استاندارد اجباری شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: امسال هزار کالای داخلی و ۱۷۰۰ کالای وارداتی مشمول استاندارد اجباری شده‌اند، این در حالی است که تمام کالاها و خدمات باید پیوست استاندارد داشته باشند و ح . . .
آرد کدام نان میتواند با "آهن و اسیدفولیک" غنی شود؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره غنی‌سازی آرد گندم نانوایی‌ها با ریز مغذی‌های "آهن و اسید فولیک" توضیحاتی ارائه داد.
یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان شیت ایران پیش بینی کرد: امسال تولید خاویار پرورشی ایران به حدود 3 تن برسد که بخشی از ان به مصرف داخلی و بخشی صادر شود.
روش های طبیعی برایی افزایش اشتها پایگاه خبری لقمه: می خواهید وزن اضافه کنید: خب راه حل مشخص است، بیشتر غذا بخورید! اما برای اینکه بتوانیم بیشتر غذا بخوریم باید اشتها داشته باشیم. دلایل پایین بودن اشتها مختلف است. نبود اشتها می تواند . . .
هدفگذاری برای صادرات ۳۰ هزارتن آبزی به روسیه پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هدفگذاری شده ۳۰ هزار تن محصولات شیلاتی به کشور روسیه صادر شود، گفت: توسعه کشت ماهی در قفس طی برنامه ششم، باید به ۲۰۰ هزار تن برسد.
چینی‌ها با آب شور برنج کشت می‌کنند پایگاه خبری لقمه: محققان چینی به روشی دست پیدا کرده‌اند که در آب شور می‌توان با سه برابر ظرفیت بیش از آب شیرین، برنج کشت کرد.
صفحه 341 از 1755  اول  قبلی   336    337    338    339    340    341    342    343    344    345    346   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوه‌ای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.