چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند


پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که احتمال دارد بسیاری از آلرژی‌های غذایی در سنین بزرگسالی بروز کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان با مطالعه روی افراد بزرگسال مبتلا به حساسیت غذایی دریافتند که تقریبا در نیمی از آنها آلرژی به یک یا چند ماده غذایی در سنین بزرگسالی بروز کرده است.

 
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا اظهار داشتند: آلرژی غذایی اغلب به عنوان یک بیماری دوران کودکی در نظر گرفته می‌شود و به همین خاطر ممکن است ابتلای افراد بزرگسال به حساسیت‌ غذایی تعجب آور باشد.
 
حساسیت به صدف‌ها شایع‌ترین حساسیت غذایی در میان بزرگسالان آمریکایی است که در حال حاضر به ۳.۶ درصد رسیده است. همچنین در این بررسی آمده است در میان بزرگسالان سیاه پوست و مردم آسیا خطر ابتلا به برخی حساسیت‌های غذایی نسبت به سفیدپوستان بیشتر است. به طور مثال بزرگسالان در کشورهای آسیایی ۲.۱ بیشتر از بزرگسالان سفیدپوست احتمال دارد به صدف آلرژی داشته باشند.
 
به گزارش هلث دی نیوز، پزشکان به افراد بزرگسال توصیه می‌کنند که در صورت مشاهده واکنش به یک نوع ماده خوراکی حتما به متخصص مراجعه کرده و توصیه‌های لازم را در این زمینه دریافت کنند چراکه بی‌توجهی به این امر می‌تواند حتی در برخی موارد به قیمت جان فرد تمام شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12301 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 2398 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
2 حساسیت انتخاب وزیر جهادکشاورزی دولت سیزدهم برای امنیت غذایی کشور ۱۴۰۰ جمعه ۸ مرداد
3 تفاوت حساسیت فصلی با کووید ۱۹ ۱۴۰۰ شنبه ۲۱ فروردين
4 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
5 خواص ها و مضرات استفاده از شیر سویا چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
6 تفاوت بین عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به شیر ۱۳۹۶ پنج شنبه ۸ تير
7 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
8 بهداشت پرورش میگو با حساسیت بیشتری رعایت می شود/تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 حساسیت به بادام زمینی بوداده بیشتر است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
10 این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»
باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.