گیاهان چگونه به بهبود سلامتمان کمک می کنند؟


پایگاه خبری لقمه: گیاهان نه تنها می توانند غذاها را جالبتر و خوش طعم تر کنند بلکه مشخص شده استفاده از آنها برای سلامت نیز مزایای فراوانی دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مشکل بوی بد دهان دارید؟ بذر و برگ های شوید درست مانند خوش بو کننده دهان عمل می کنند. جالب است بدانید یک قاشق غذا خوری بذر شوید از یک سوم فنجان شیر کلسیم بیشتری دارد بنابراین برای کسانی که بدنشان مقاومت به لاکتوز دارد و یا سعی دارند خوردن لبنیات را محدود کنند بسیار مناسب است.

 
پیازچه ها که پیاز سبز نیستند، طعمی متمایز دارند و به همراه املت فوق العاده می شوند. ریحان عطری عالی دارد و همچنین خاصیت ضد التهابی، کاهش دهنده کورتیزول ( هورمون استرس ) و ضد پیری دارد.
 
در ادامه می خواهیم اینفوگرافی را در اختیارتان قرار دهیم که در آن بهترین گیاهان را برای استفاده در غذا به شما معرفی کرده ایم. همچنین می توانید از خواص و نحوه نگهداری از آنها نیز مطلع شوید.
 
گیاهان چگونه به بهبود سلامتمان کمک می کنند خواص گیاهان دارویی رژیم لاغریگیاهان چگونه به بهبود سلامتمان کمک می کنند خواص گیاهان دارویی رژیم لاغریگیاهان چگونه به بهبود سلامتمان کمک می کنند خواص گیاهان دارویی رژیم لاغری
 
 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 13302 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 2188 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.