صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاستهای دانشبنیان و فناوریهای سالم
پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان مرجع تعیین شده ملی، با حمایت صندوق اقلیم سبز همکاری خود را برای تقویت تابآوری در برابر تغییرات اقلیمی آغا . . .
بهفر تاکید کرد؛
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین تاکید کرد.
سامانه اپراتور ملی سلامت آغاز به کار کرد+ویژگیها
پایگاه خبری لقمه: سامانه اپراتور ملی سلامت با هدف افزایش کیفیت ارائه خدمات به هموطنان آغاز به کار کرد.
سازمان جهانی بهداشت هشدار صادر کرد؛
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد
پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
رصد بازار کالاهای اساسی در هفته پایانی مرداد۱۴۰۳؛
شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان
پایگاه خبری لقمه: قیمت شکر در سال ۱۴۰۳ نوسان زیادی داشت؛ ۲۷ اسفند سال گذشته هر کیلوگرم شکر دولتی و آزاد بین ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان متغیر بود. این عدد در هفته جاری در بخش شکر دولتی به ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان . . .
لزوم ذخیره ۶ ماهه داروهای اساسی/ وضعیت فعلی ذخایر دارویی
پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان غذا و دارو، بر لزوم ذخیره ۶ ماهه داروهای اساسی تاکید کرد.
عشرتی عنوان کرد؛
شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید
پایگاه خبری لقمه: معاون فنی مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی مواردی از آبله میمونی در پاکستان، از عدم شناسایی این بیماری در ایران خبر داد.
صفحه 39 از 1754
اول
قبلی
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آب سرد کبد را چرب میکند
یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکیهای سرد را موج...
آسیب به معده با تغذیه نامناسب
لذت غذا خوردن را متوجه نمیشویم؛ چون در بدترین ش...
با 13 معجزه سیب آشنا شوید
سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است
یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه میشود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو
ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر میكند و مواد سمی وارد غذا میشود.
وقتی فکتان خرت خرت میکند
«فکم موقع باز و بسته کردن صدا میدهد، نمیتوانم درست غذا بجوم، وقتی غذا میخورم زود فکم خسته میشود و بیدلیل درد میکند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایجترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیکهای دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز میکنند و بهدنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد میشود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.
زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است