ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه


پایگاه خبری لقمه: 15 سازمان امدادرسانی دوشنبه با اشاره به شرایط وخیم انسانی در نوار غزه، خواستار فشار جامعه بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، گزارش منتشر شده توسط چند سازمان امدادرسانی به نوار غزه از بحران انسانی در این منطقه حکایت دارد.

طبق این گزارش، با وجود افزایش حملات ارتش اسرائیل، رژیم صهیونیستی در حدود یک سال اخیر به صورت سیستماتیک و ساماندهی شده مانع از رسیدن غذا دارو، تجهیزات پزشکی و حتی چادر‌ به نوار غزه می‌شود.
این اقدامات منجر به ممانعت از رسیدن 83 درصد کمک‌های غذایی مورد نیاز به غزه شده است، آماری که در سال 2023 بالغ بر 34 درصد بود.
این امر منجر شد که فلسطینیان تعداد وعده‌های غذایی روزانه خود را از میانگین 2 وعده به 1 بار در روز کاهش دهند. علاوه بر این حدود 50 هزار کودک بین 6 ماه الی 5 سال به دلیل سوءتغذیه نیازمند درمان فوری تا پایان سال هستند.
1.87 میلیون از جمعیت 2.14 میلیونی نوار غزه نیازمند پناهگاه هستند
بر اساس گزارش مذکور 65 درصد انسولین و نیمی از خون مورد نیاز در این باریکه تأمین نشده است. دسترسی مردم به وسایل بهداشتی نیز در مقایسه با شهریور سال گذشته 15 درصد کاهش داشته است.
تنها 1500 تخت بیمارستانی همچنان فعال هستند، آماری که در سال 2023، 3500 عدد بوده که همان زمان نیز کمتر از استانداردهای لازم به نسبت جمعیت نوار غزه بوده است. بیمارستان‌ شهر‌های توسعه یافته 5 الی 8 برابر این آمار تخت بیمارستانی فراهم می‌کنند.
علاوه بر این، 1.87 میلیون نفر نیازمند پناهگاه هستند،‌ زیرا که دستکم 60 درصد خانه‌ها به‌کلی و یا جزئی تخریب شده‌اند.
در ماه اوت 2024 روزانه تنها 69 خودرو حامل کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه شد. این آمار سال گذشته بالغ بر 500 خودرو بوده است که آن زمان نیز پاسخگوی نیاز‌های فلسطینیان نبود.
سازمان‌های امدادرسانی شش اقدام سیستماتیک رژیم صهیونیستی با هدف توقف محموله‌های بشردوستانه به نوار غزه را ذکر کردند.
طبق گزارش این سازمان‌ها، اولین مسئله انکار امنیت مردم است و رژیم صهیونیستی با به شهادت رساندن بیش از 40 هزار نفر که بالغ بر 300 تن از آن‌ها امدادرسانان بودند، به این امر دست یافته است.
مسئله دوم تشدید تحریم ۱۷ ساله نوار غزه و محاصره کامل آن است که مانع از رسیدن کمک‌ها به غزه شده است. موضوع سوم به تأخیر انداختن و ممانعت از کار امدادرسانان است که حرکت محموله‌های بشردوستانه به غزه را محدود کرده است. 
موضوع بعدی کنترل شدید و اعمال محدودیت‌های غیر قابل پیش‌بینی بر واردات است. اقدام دیگر رژیم صهیونیستی تخریب زیرساخت‌های عمومی مانند مدارس و بیمارستان‌ها بوده است.
مسئله آخر، آوارگی غیرنظامیان و حتی امدادرسانان است،‌ به طوری که رژیم صهیونیستی حتی دستور تخلیه مناطقی که به اصطلاح «منطقه امن انسانی» هستند را نیز صادر می‌کند، محله‌هایی که کمک‌های بشردوستانه در آن پخش می‌شود. این موضوع بر مشکلات فلسطینیان افزوده است.
وضعیت غزه سال گذشته غیر قابل تحمل بود؛ اکنون فراتر از فاجعه است
سازمان‌های بشردوستانه پیش از برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل از دولت‌های جهان تقاضا کردند که خواستار پایان دادن مانع‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی در رسیدن کمک‌ها به نوار غزه شوند.
علاوه بر این، سازمان‌های مذکور سه درخواست دیگر را نیز ارائه دادند. اول این که آتش‌بس فوری و دائم در نوار غزه ایجاد شود. ثانیاً رژیم صهیونیستی تحریم تسلیحاتی شود و صادرات سلاح و تجهیزات نظامی،‌ که خطر استفاده آن‌ها در مغایرت با قوانین بشردوستانه بین‌المللی وجود دارد، پایان یابد.
مسئله آخر نیز تبعیت از توصیه‌های دیوان بین‌المللی دادگستری،‌ پایان دادن به محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی و توجه به درخواست دیوان برای اتمام اشغالگری اسرائیل در فلسطین است.
در پایان گزارش، مدیر سازمان امدادرسانی کِر در امور غزه و کرانه باختری با اشاره به وخامت شرایط گفت: «وضعیت حتی قبل از افزایش تنش در اکتبر گذشته غیر قابل تحمل بود و اکنون فراتر از فاجعه است. در 11 ماه ما به سطوح تکان‌دهنده‌ای از درگیری، آوارگی، بیماری و قحطی رسیدیم. با این وجود کمک‌ها وارد (غزه) نمی‌شوند و امدادرسانان حین حملات و افزایش نقض قوانین بین‌المللی، برای انجام کارشان جان خود را به خطر می‌اندازند.»
نشریه ویکتوریا رز روز گذشته به نقل از دو پزشک انگلیسی در نوار غزه گزارشی از تورم شدید کالا‌ها در این منطقه منتشر کرد. طبق این گزارش، به دلیل تحریم‌های شدید رژیم صهیونیستی و کمبود واردات، حتی یک نخ سیگار به قیمت 12 پوند فروخته می‌شود و قیمت حیوانات باربر مانند خر، که به دلیل بمباران خیابان‌ها به یکی از ابزار اصلی جا‌به‌جایی تبدیل شده است، تا 3000 پوند (بالغ بر 6 برابر) بالا رفته است.
پایگاه خبری روز‌های فلسطین نیز در گزارشی اعلام کرد که مردم غزه به ویژه در بخش‌های شمالی، ترکیبی از ورشکستگی،‌ بمباران و گرسنگی شدید را تجربه می‌کنند و فلسطینیان زیادی تنها با خوردن نان زنده هستند.
این پایگاه خبری با اشاره به آمار محققان مستقل سازمان ملل خبر داد که ارتش رژیم صهیونیستی از گرسنگی به‌عنوان یک سلاح جنگی استفاده می‌کند و محاصره شدید این منطقه منجر به تعطیلی 5 نانوایی از هر 6 مورد در غزه شده است. مدیر اجرایی آکسفام، یکی از بزرگترین سازمان‌های بین‌المللی امدادرسانی، تأکید کرده است که اسرائیل عمداً غیرنظامیان را در نوار غزه گرسنگی می‌دهد.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 15640 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 108 ساعت: 12:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
3 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
4 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6 مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
7 هلال احمر ایران برای ارسال دارو و غذا به غزه اعلام آمادگی کرد ۱۴۰۲ جمعه ۲۸ مهر
8 میان وعده ای که از اضافه وزن پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
9 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 با این 7 راه قند خون خود را مدیریت کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!