معاون استانداری تهران: هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیم‌گیری نشده است پایگاه خبری لقمه: معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: هنوز در خصوص اصلاح قیمت نان در استان تهران در این استانداری تصمیم‌گیری نشده است.
معاون سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛ عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند پایگاه خبری لقمه: معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو، از فعالیت عطاری‌ها و سلامتکده‌ها ذیل معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد.
اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین پایگاه خبری لقمه: گمرک ایران شیوه نامه اربعین ۱۴۰۳ را منتشر کرد که لازم است زائران اربعین پیش از سفر از مفاد آن مطلع شوند.
تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی دستگاه همودیالیز، در طول ۳ سال گذشته یک میلیون دلار ارزآوری و به ۵ کشور صادرات داشته است.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین‌المللی (PHEIC) در مورد آبله میمونی اعلام کرد که بالاترین سطح هشدار جهانی برای دومین بار در دو سال گذشته است.
کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد دارای استعداد ژنتیکی برای کلسترول بالا می توانند با مصرف مکمل های روغن ماهی سطح کلسترول خود را کاهش دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد: تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی این دانشگاه را تکذیب کرد.
صفحه 40 از 1754  اول  قبلی   35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

  راز سالادهای زنانه حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
10 سوپرخوراکی پاییزی در این مطلب هم سوپرفودهای فراوان و در دسترس پاییزی را به همراه خواص و فوایدشان می بینید.