تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان


پایگاه خبری لقمه:مدیرکل شیلات لرستان گفت: در حال حاضر ۵۰۰ کیلو خاویار و ۱۵۰ تن گوشت خاویار در این استان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کیارش بیرانوند عصر امروز دوشنبه در گردهمایی حراست‌های ادارات شیلات کل کشور که در سالن جلسات اداره شیلات استان برگزار شد، اظهار داشت: لرستان با وجود ۱۱ و نیم میلیارد مترمکعب روان آب و دو هزار و ۴۵۰ کیلومتر رودخانه ظرفیت مناسبی برای آبزی‌پروری دارد.
 
وی گفت: تولیدات آبزی استان در حال حاضر ۳۸ هزار تن است، درحالی‌که می‌توان این تولیدات را به ۱۵۰ هزار تن هم‌افزایش داد.
 
مدیرکل شیلات لرستان، گفت: درگذشته حتی یک گرم خاویار در استان تولید نمی‌شد این در حالی است که در حال حاضر ۵۰۰ کیلو خاویار و ۱۵۰ تن گوشت خاویار تولید می‌شود.
 
بیرانوند با اشاره به اینکه زیرساخت شش مجتمع هزار تا دو هزارتنی خاویاری در استان شروع شده است، افزود: اگر این مجتمع‌ها به ظرفیت اضافه شود می‌توانیم رتبه اول تولید خاویار را در کشور داشته باشیم.
 
وی افزود: تولید ماهیان زینتی در استان به دوبرابر افزایش پیدا کرده است.
 
مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به اینکه لرستان ظرفیت خوبی برای تولید بچه‌ماهی در کشور دارد، گفت: مجوزهایی که برای تکثیر بچه‌ماهی در استان صادر شده است ۵۰ درصد از ظرفیت کشور است.
 
بیرانوند، گفت: امسال ۱۵۰ میلیون تخم چشم زده اصلاح نژاد در استان تولید شده است.
 
وی بیان کرد: در حوزه آبزی مصرفی با اقدامات انجام شده در حوزه ترویج و ایجاد بازارچه‌ها سرانه مصرف به ۲ برابر یعنی ۹ کیلوگرم افزایش پیدا کرده است. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15630 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور بازدید: 68 ساعت: 11:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد
2 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
3 صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
4 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
5 گرانترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
6 ادامه ممنوعیت صیدتجاری ماهی خاویاری/ ایران در لیست قرمز نیست ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
7 گران‌ترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
8 کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن
9 تولیدکنندگان ماهی خاویاری، ماهی نمی‌خورند! ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
10 خاویار تقلبی نخرید ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.