برند ترکیه روی عسل آذربایجان غربی/صادرات ۲۶۰ تن عسل پایگاه خبری لقمه: نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی مناسب موجب شده است عسل آذربایجان غربی قطب تولید این محصول در کشور، با برند کشور ترکیه در بازارهای جهانی عرضه شود.
کشاورزی گیلان با تدبیر جان گرفت/ نوسازی 10 هزار هکتار از اراضی پایگاه خبری لقمه: کشاورزی گیلان به رغم برخورداری از منابع آبی فراوان، تا قبل از دولت یازدهم به دلیل برخی رویکدهای نامناسب، بدون صرفه اقتصادی شده بود که با تصمیم های کارشناسی در سایه تدبیر و امیدبخشی ب . . .
ظاهر بهداشتی رستوران معروف رنگ باخت پایگاه خبری لقمه: گشت تعزیرات حکومتی به همراه نمایندگان دستگاه های نظارتی به صورت سرزده از رستوران معروفی در جنوب تهران بازدید کرد که این رستوران تخلفات متعدد بهداشتی و صنفی داشت.
کاهش مصرف نان در روسیه پایگاه خبری لقمه: مصرف نان در ۱۰ سال گذشته در روسیه تا چهار برابر کاهش یافته است.
حفاظت از کبد با نوشیدن مکرر چای و قهوه پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، نوشیدن منظم قهوه یا چای گیاهی ممکن است به پیشگیری از بیماری کبد مزمن کمک کند.
قیمت برنج سر به فلک کشیده/در آینده به خودکفایی صدرصدی برنج میرسیم پایگاه خبری لقمه: با توجه به آنکه کمتر از چهل روز به برداشت برنج زمان باقی است، اما افزایش قیمت برنج ایرانی در کوچه پس کوچه‌های شهر طنین انداز شده است.
صادرات ۱۵۰۰تن تخم مرغ به افغانستان پایگاه خبری لقمه: دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار ایران با بیان اینکه هفته گذشته یک کانتینر تخم مرغ به قطر صادر شده است، گفت: از اوایل اردیبهشت ماه تاکنون ۱۵۰۰تن تخم مرغ به افغانستان صادر کردیم.
صفحه 521 از 1756  اول  قبلی   516    517    518    519    520    521    522    523    524    525    526   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.