با عصاره گیاه آفریقایی به جنگ آلزایمر بروید


پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند عصاره گیاهی که قرن ها به عنوان یک داروی سنتی در نیجریه استفاده می شود می تواند مبنای داروی جدید آلزایمر باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه محققان دانشگاه ناتینگهام در بریتانیا نشان داده است که عصاره بدست آمده از برگ ها، ساقه و ریشه گیاه آفریقایی Carpolobia lutea می تواند به حفاظت از فرستنده های شیمیایی در مغز که نقش مهمی در عملکردها، از جمله حافظه و یادگیری دارند، کمک کنند.

 

دکتر وین کارتر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «با افزایش سن جمعیت، افزایش شمار افراد مبتلا به زوال عقل به مرز هشدار رسیده است. یافته های ما حاکی از آن است که داروهای قدیمی و سنتی می توانند با ارائه مواد شیمیایی جدید به جلوگیری از روند پیشرفت بیماری آلزایمر کمک کنند.»

 

گیاه Carpolobia lutea که به «چوب گله» هم معروف است بوته کوچکی است که خاستگاه آن آفریقای مرکزی و غربی است.

 

در بیماران مبتلا به آلزایمر و سایر بیماری ها نظیر پارکینسون، فعالیت انتقال دهنده عصبی «استیل کولین» کاهش می یابد و منجر به مشکلات مرتبط با حافظه و توجه می شود.

 

محققان دریافته اند گیاه Carpolobia lutea بسیار در پیشگیری از تجزیه استیل کولین موثر بوده و دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی مفید دیگری هم در مقابله با رادیکال های آزاد است که در آسیب به سلول ها به دلیل افزایش سن و بیماری آلزایمر نقش دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10304 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير بازدید: 53 ساعت: 12:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشگیری از کرم خوردگی دندان با عصاره چای سبز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
2 توقف گُرگرفتگی و علائم یائسگی با مصرف عصاره شبدر قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
3 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
4 از عصاره لوبیای سفید چطور برای کاهش وزن استفاده می‌شود؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
5 عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
6 کاهش وزن با قارچ! ۱۳۹۴ جمعه ۱۶ مرداد
7 روش تهیه استاک گوشت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
8 مبارزه با چاقی با برگ زیتون ۱۳۹۳ چهارشنبه ۹ مهر
9 باور غلط درباره داروهای گیاهی ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور
10 ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.