صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان گفت: در ۵ ماه نخست امسال بیش از ۸۳ هزار تن آبزی به ارزش ۱۴۰ میلیون دلار از کشور صادر شد.
کاهش وزن با نفس عمیق! پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد راه های کاهش وزن به گفتگو پرداخت.
توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنعت لبنیات با اشاره به اهمیت توزیع شیر در مدارس گفت: باید شیر استریل در مدارس توزیع شود زیرا ماندگاری بیشتر، هزینه حمل و نقل کمتر و دسترسی راحت‌تری دارد.
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص بیماری‌های کلیه گفت: مردم از خوردن غذاهای پُرنمک که عامل آسیب به کلیه‌ها و تشدید کننده فشارخون است، اجتناب کنند.
چراغ سبز بورس روشن شد پایگاه خبری لقمه: بازار سرمایه امروز روند رو به رشدی را تجربه کرد و شاخص کل بورس با افزایش حدود ۹۰۰۰ واحدی به دو میلیون و ۱۳۵ هزار واحد رسید.
چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ پایگاه خبری لقمه: رژیم کتوژنیک، یک برنامه غذایی عالی برای کاهش وزن و کاهش قند خون است اما می‌تواند عوارض جانبی برای سلامت بدن در پی داشته باشد.
یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم پایگاه خبری لقمه: کارخانه تولید فرآورده‌های پروتئینی صنایع غذایی «موجان» با حضور چهره‌هایی سیاسی و اقتصادی از جمله نمایندگان مجلس و فعالان حوزه اقتصادی افتتاح شد.
صفحه 60 از 1740  اول  قبلی   55    56    57    58    59    60    61    62    63    64    65   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبه‌رو است.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.