چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.
صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: محصولات فراوری و بسته‌بندی شده گوشت و تخم ماهی قزل آلای استان به خارج صادر می‌شود.
مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان پایگاه خبری لقمه: کهن‌شهر مراغه برای دومین بار میزبان مسئولان دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت و مشاوران دفتر سازمان جهانی بهداشت برای بازدید از برنامه شهر سالم مراغه شد.
چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! پایگاه خبری لقمه: جزییات جدید از فساد چای دبش نشان می‌دهد کل سود به‌دست‌آمده شرکت چای دبش در سال ۱۴۰۰ فقط صد میلیارد تومان بوده است؛ اما افزایش سرمایه شرکت از محل آورده سهامداران آن در همین سال، یعنی . . .
؛ برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه پایگاه خبری لقمه: خوزستان مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی خوزستان از برگزاری نمایشگاه تخصصی لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز خبر داد.
اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی پایگاه خبری لقمه: استاد دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه اجرای طرح هدفمندی یاران آرد و نان با کاهش مصرف آرد و قاچاق، صرفه جویی معادل 27 هزار میلیارد تومان حاصل شده است ازخرید 10.5 میلیون تن گندم و کاه . . .
مدیرکل دفتر نظارت بر کالای اساسی: طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار ویژه شب یلدا خبر داد.
صفحه 60 از 1754  اول  قبلی   55    56    57    58    59    60    61    62    63    64    65   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش ...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
توصیه های طب سنتی در دوران بارداری بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیه‌ای و بهداشتی این دوران توجه شود.