دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند پایگاه خبری لقمه: فرمانده انتظامی رباط کریم از پلمب چهار سفره خانه در پرند به دلیل کشف حجاب و نداشتن پروانه کسب خبر داد.
تایید وجود مافیای دارو واقعی/ تشکیل پرونده مافیای دارو در قوه قضاییه پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صمت با بیان اینکه مافیای دارو ادعا نیست بلکه موثق است، گفت: به برخی از فعالان این صنعت که منکر مافیا بودند گفتم اگر شک دارید در آینه نگاهی بندازید تا ببینید.
ضرغامی از لغو ویزای چند کشور برای ایرانی‌ها خبر داد پایگاه خبری لقمه: عزت‌الله ضرغامی گفت:‌ به دنبال لغو یکطرفه روادید ایران برای اتباع ۳۳ کشور، روادید تعدادی از این کشورها نیز به‌زودی برای شهروندان ایرانی لغو خواهد شد.
تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه پایگاه خبری لقمه: مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گفت: بهره بردارانی که اقدام به کشاورزی قراردادی کنند ضمن بهره‌مندی از ۲۰ درصد تخفیف بیمه محصول، کمک هزینه حمل محصول به مراکز خرید را نیز دریافت می . . .
تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان پایگاه خبری لقمه: سازمان امور اراضی کشور درحالی از افراد متخصص برای گذراندن دوره سربازی در این سازمان دعوت کرده که برنامه تنظیم سند 11 میلیون هکتار زمین کشاورزی کشور را که از 5 هزار سال پیش تاکنون سند . . .
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
لزوم مقابله با افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع آذربایجان شرقی پایگاه خبری لقمه: مدیرحفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی شرایط را برای افزایش جمعیت جوندگان مضر در زمین های کشاورزی را مساعد دانست و گفت: افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع استان قابل پیش بینی است . . .
صفحه 64 از 1759  اول  قبلی   59    60    61    62    63    64    65    66    67    68    69   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت