نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم


هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.

به گزارش لقمه، اگر شما هم جزو افرادی هستید که انگیزه یا وقت کافی برای دنبال کردن یک رژیم غذایی سخت لاغری و با شرکت کردن در کلاس های ورزشی را ندارید در این مقاله خبرهای خوبی برایتان داریم.متخصصان تغذیه و سلامت می گویند اگر می خواهید به شیوه ای سالم و بدون درد و ناراحتی وزن خود راکاهش دهید راه کارهای زیر را دنبال کنید.این راه کارها به شما نمی گویند چه بخورید بلکه می آموزند که چگونه بخورید.

این راه کارها عبارتند از:
-لقمه های کوچک بردارید اما مدت بیشتری غذا را بجوید.
-هرگز روز را بدون صبحانه آغاز نکنید.
-هنگام غذا خوردن فقط غذا بخورید و همزمان کار دیگری انجام ندهید. چون تمرکز مغزتان از غذا خوردن منحرف می شود و زیاد از حد می خورید.
-غذا را زیاد نپزید چون ارزش غذایی و ریزمغذی هایش را از دست می دهد و اگر بدنتان به اندازه کافی ریزمغذی ها را دریافت نکند، احساس سیری نخواهید کرد در نتیجه حجم زیادی غذای کم ویتامین وارد بدنتان می کنید.
-۳۰دقیقه قبل از هر وعده غذایی اصلی میوه بخورید. خوردن میوه با معده خالی سیستم گوارشی شما را سم زدایی می کند که در نتیجه به بدن شما انرژی زیادی برای کم کردن وزن می رسد.
-حجم وعده غذایی را کم اما تعداد آن ها را افزایش دهید. این اقدام در جلوگیری از پرخوری در وعده های غذایی اصلی مؤثر است.
-از ساعت ۸شب به بعد چیزی نخورید. اگر این کار برایتان سخت است تا قبل از خواب چای گیاهی بنوشید و یا بلافاصله بعد از شام ساعت۸، مسواک بزنید تا فکر خوردن از ذهنتان خارج شود.
-وسط غذا خوردن آب ننوشید چون وجود مایعات در معده بین غذا خوردن، روند جذب مواد غذایی را کند می کند و در نتیجه ریزمغذی ها خوب جذب بدن نمی شوند. برای جلوگیری از نوشیدن آب وسط غذا ۱۵دقیقه قبل یا بعد از غذا آب بنوشید یا اگر نیاز دارید وسط غذا آب بخورید حتما مقدار آن را به حداقل برسانید. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کیهان

کد: 4088 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ خرداد بازدید: 6583 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 سیب زمینی‌های سبز و جوانه‌زده خطرناک هستند؟/ سیب‌زمینی‌های نرم را انتخاب نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ بهمن
3 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
4 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
5 مهرزادی: امکان ارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
6 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
7 روغن کلزا یا آفتابگردان؛ کدام روغن برای سلامت قلب انتخاب بهتری است؟ ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۸ آذر
8 نقش کارخانه‌های لبنیات در حفظ چرخه تولید و امنیت غذایی در شرایط جنگی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۷ آبان
9 چه بخوریم تا شانس بارداری بیشتر شود؟ الگوی غذایی مهم‌تر از یک ماده غذایی خاص ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۰ مهر
10 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
11 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت