نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم


هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.

به گزارش لقمه، اگر شما هم جزو افرادی هستید که انگیزه یا وقت کافی برای دنبال کردن یک رژیم غذایی سخت لاغری و با شرکت کردن در کلاس های ورزشی را ندارید در این مقاله خبرهای خوبی برایتان داریم.متخصصان تغذیه و سلامت می گویند اگر می خواهید به شیوه ای سالم و بدون درد و ناراحتی وزن خود راکاهش دهید راه کارهای زیر را دنبال کنید.این راه کارها به شما نمی گویند چه بخورید بلکه می آموزند که چگونه بخورید.

این راه کارها عبارتند از:
-لقمه های کوچک بردارید اما مدت بیشتری غذا را بجوید.
-هرگز روز را بدون صبحانه آغاز نکنید.
-هنگام غذا خوردن فقط غذا بخورید و همزمان کار دیگری انجام ندهید. چون تمرکز مغزتان از غذا خوردن منحرف می شود و زیاد از حد می خورید.
-غذا را زیاد نپزید چون ارزش غذایی و ریزمغذی هایش را از دست می دهد و اگر بدنتان به اندازه کافی ریزمغذی ها را دریافت نکند، احساس سیری نخواهید کرد در نتیجه حجم زیادی غذای کم ویتامین وارد بدنتان می کنید.
-۳۰دقیقه قبل از هر وعده غذایی اصلی میوه بخورید. خوردن میوه با معده خالی سیستم گوارشی شما را سم زدایی می کند که در نتیجه به بدن شما انرژی زیادی برای کم کردن وزن می رسد.
-حجم وعده غذایی را کم اما تعداد آن ها را افزایش دهید. این اقدام در جلوگیری از پرخوری در وعده های غذایی اصلی مؤثر است.
-از ساعت ۸شب به بعد چیزی نخورید. اگر این کار برایتان سخت است تا قبل از خواب چای گیاهی بنوشید و یا بلافاصله بعد از شام ساعت۸، مسواک بزنید تا فکر خوردن از ذهنتان خارج شود.
-وسط غذا خوردن آب ننوشید چون وجود مایعات در معده بین غذا خوردن، روند جذب مواد غذایی را کند می کند و در نتیجه ریزمغذی ها خوب جذب بدن نمی شوند. برای جلوگیری از نوشیدن آب وسط غذا ۱۵دقیقه قبل یا بعد از غذا آب بنوشید یا اگر نیاز دارید وسط غذا آب بخورید حتما مقدار آن را به حداقل برسانید. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کیهان

کد: 4088 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ خرداد بازدید: 4900 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد انجمن رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور از سیاست های کلان وزارتخانه و وضع موجود کشاوری ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
2 قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
3 فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
4 مجوز مجلس برای انتشار ۲۷ هزار میلیارد تومان اوراق مالی به منظور توسعه طرح‌های مهم کشاورزی و امنیت غذایی ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
5 باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد ۱۳۹۹ دوشنبه ۴ اسفند
6 ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
7 واکسن روسی خطرناک یا غیر شفاف؟ ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۲ بهمن
8 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
9 ادعای چین در مورد وجود ویروس کرونا در غذای وارداتی ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۹ آبان
10 دلایل اعتصاب غذای این نماینده مجلس چیست؟ ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
11 فعلا هیچ دارویی به عنوان داروی قطعی درمان کرونا مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.