نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم


هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.

به گزارش لقمه، اگر شما هم جزو افرادی هستید که انگیزه یا وقت کافی برای دنبال کردن یک رژیم غذایی سخت لاغری و با شرکت کردن در کلاس های ورزشی را ندارید در این مقاله خبرهای خوبی برایتان داریم.متخصصان تغذیه و سلامت می گویند اگر می خواهید به شیوه ای سالم و بدون درد و ناراحتی وزن خود راکاهش دهید راه کارهای زیر را دنبال کنید.این راه کارها به شما نمی گویند چه بخورید بلکه می آموزند که چگونه بخورید.

این راه کارها عبارتند از:
-لقمه های کوچک بردارید اما مدت بیشتری غذا را بجوید.
-هرگز روز را بدون صبحانه آغاز نکنید.
-هنگام غذا خوردن فقط غذا بخورید و همزمان کار دیگری انجام ندهید. چون تمرکز مغزتان از غذا خوردن منحرف می شود و زیاد از حد می خورید.
-غذا را زیاد نپزید چون ارزش غذایی و ریزمغذی هایش را از دست می دهد و اگر بدنتان به اندازه کافی ریزمغذی ها را دریافت نکند، احساس سیری نخواهید کرد در نتیجه حجم زیادی غذای کم ویتامین وارد بدنتان می کنید.
-۳۰دقیقه قبل از هر وعده غذایی اصلی میوه بخورید. خوردن میوه با معده خالی سیستم گوارشی شما را سم زدایی می کند که در نتیجه به بدن شما انرژی زیادی برای کم کردن وزن می رسد.
-حجم وعده غذایی را کم اما تعداد آن ها را افزایش دهید. این اقدام در جلوگیری از پرخوری در وعده های غذایی اصلی مؤثر است.
-از ساعت ۸شب به بعد چیزی نخورید. اگر این کار برایتان سخت است تا قبل از خواب چای گیاهی بنوشید و یا بلافاصله بعد از شام ساعت۸، مسواک بزنید تا فکر خوردن از ذهنتان خارج شود.
-وسط غذا خوردن آب ننوشید چون وجود مایعات در معده بین غذا خوردن، روند جذب مواد غذایی را کند می کند و در نتیجه ریزمغذی ها خوب جذب بدن نمی شوند. برای جلوگیری از نوشیدن آب وسط غذا ۱۵دقیقه قبل یا بعد از غذا آب بنوشید یا اگر نیاز دارید وسط غذا آب بخورید حتما مقدار آن را به حداقل برسانید. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کیهان

کد: 4088 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ خرداد بازدید: 2946 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهای مفید ومضر برای کبد را بشناسید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
2 10خواص شگفت‌انگیز زعفران برای سلامتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
3 کسری ۸۰ میلیارد دلاری تامین غذای حلال در دنیا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
4 مصرف شکلات باعث بروز آکنه می شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
5 سلامت ذهن و جسم با مصرف «چغندر» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
6 دستورات خداوند در قرآن برای سالم ماندن جسم انسان ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
7 70 نکته و ترفند مهم آشپزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
8 فست فودها چه تاثیراتی بر بدن دارند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
9 غذاهایی که شما را پیرتر از سن تان نشان می دهند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10 شیرینی خامه‌ای‌ها آلوده به رنگ‌های شیمیایی/ هنگام خرید به رنگ شیرینی توجه کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
11 سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
رمضان شیرین برای بیماران قندی همه ما می‌توانیم از این فرصت در وجوه مختلف زندگی بهره بگیریم و به یقین یكی از این موارد كه بر آن تاكید هم شده، توجه به سلامت جسم است. دیابتی‌ها نیز یكی از گروه‌هایی هستند كه باید به این مساله توجه داشته باشند. پس لازم است پیش از آغاز ماه رمضان و روزه‌داری ضمن مشورت با پزشك خود، نكات خاصی را نیز رعایت كنند.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.