نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم


هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.

به گزارش لقمه، اگر شما هم جزو افرادی هستید که انگیزه یا وقت کافی برای دنبال کردن یک رژیم غذایی سخت لاغری و با شرکت کردن در کلاس های ورزشی را ندارید در این مقاله خبرهای خوبی برایتان داریم.متخصصان تغذیه و سلامت می گویند اگر می خواهید به شیوه ای سالم و بدون درد و ناراحتی وزن خود راکاهش دهید راه کارهای زیر را دنبال کنید.این راه کارها به شما نمی گویند چه بخورید بلکه می آموزند که چگونه بخورید.

این راه کارها عبارتند از:
-لقمه های کوچک بردارید اما مدت بیشتری غذا را بجوید.
-هرگز روز را بدون صبحانه آغاز نکنید.
-هنگام غذا خوردن فقط غذا بخورید و همزمان کار دیگری انجام ندهید. چون تمرکز مغزتان از غذا خوردن منحرف می شود و زیاد از حد می خورید.
-غذا را زیاد نپزید چون ارزش غذایی و ریزمغذی هایش را از دست می دهد و اگر بدنتان به اندازه کافی ریزمغذی ها را دریافت نکند، احساس سیری نخواهید کرد در نتیجه حجم زیادی غذای کم ویتامین وارد بدنتان می کنید.
-۳۰دقیقه قبل از هر وعده غذایی اصلی میوه بخورید. خوردن میوه با معده خالی سیستم گوارشی شما را سم زدایی می کند که در نتیجه به بدن شما انرژی زیادی برای کم کردن وزن می رسد.
-حجم وعده غذایی را کم اما تعداد آن ها را افزایش دهید. این اقدام در جلوگیری از پرخوری در وعده های غذایی اصلی مؤثر است.
-از ساعت ۸شب به بعد چیزی نخورید. اگر این کار برایتان سخت است تا قبل از خواب چای گیاهی بنوشید و یا بلافاصله بعد از شام ساعت۸، مسواک بزنید تا فکر خوردن از ذهنتان خارج شود.
-وسط غذا خوردن آب ننوشید چون وجود مایعات در معده بین غذا خوردن، روند جذب مواد غذایی را کند می کند و در نتیجه ریزمغذی ها خوب جذب بدن نمی شوند. برای جلوگیری از نوشیدن آب وسط غذا ۱۵دقیقه قبل یا بعد از غذا آب بنوشید یا اگر نیاز دارید وسط غذا آب بخورید حتما مقدار آن را به حداقل برسانید. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کیهان

کد: 4088 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ خرداد بازدید: 3327 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش تورم مواد غذایی در عین افزایش قیمت‌ها! ۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
2 خورگشت به معرفی غذاهای محلیاستانهای جنوبی کشور می پردازد ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
3 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
4 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
5 دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
6 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
7 دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 تغذیه در پیاده‌ روی اربعین ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
10 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
11 شفاف‌سازی درخواست های تخصیص ارز به وزارت بهداشت ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش ...

  8 توصیه تغذیه‌ای برای مردان سلامت مردان جامعه به اندازه سلامت كودكان و زنان جا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.