فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد پایگاه خبری لقمه: شاخص قیمت جهانی آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد در ماه نوامبر ثابت ماند و قیمت‌های بین‌المللی پایین غلات با افزایش قیمت روغن‌های گیاهی جبران شد.
تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد پایگاه خبری لقمه: پرونده «افطار و سنت‌های فرهنگی ـ اجتماعی آن» مشترک به نام ایران، آذربایجان، ترکیه و ازبکستان در یونسکو ثبت جهانی شد.
ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن ارگانیک ایران با بیان اینکه تقاضا برای محصولات ارگانیک طی 17 سال گذشته 30 درصد افزایش یافته است، گفت:‌ ایران برنامه دارد تا جزو 10 کشور بزرگ تولیدکننده محصولات ارگانیک در . . .
برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر ماشین آلات کشاورزی ساختمانی و معدنی وزارت صمت گفت: اگر درست برنامه‌ریزی شده و برای آن تسهیلات مناسبی دیده شود می‌توانیم تمام نیازمندی داخل را تامین کنیم.
کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی ابراز داشت: با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف، دست دلالان از مسیر توزیع کالای اساسی کوتاه می‌شود و این کالاها به صورت . . .
در نشست پرسش و پاسخ مطرح شد؛ تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به تشریح اهمیت محصولات تراریخته در کشور پرداخت.
صفحه 63 از 1755  اول  قبلی   58    59    60    61    62    63    64    65    66    67    68   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.