10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین کار است .مهم نیست این که شما چند ساله هستید،بدن شما با افزایش سن تغییر خواهد کرد.
تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق واکسن و صدمات ناشی از آسیب دیدگی ها و جراحات موجب افزایش سطح فنیل آلانین در خون کودکان می شود.
پروبیوتیک 2 نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های زنده ای هستند که توسط مهار یا کاهش میکروارگانیسم های پاتوژن منجر به بهبود سلامت انسان ها می گردند.شایع ترین باکتری های پروبیوتیک لاکتو باسیل و بیفیدو . . .
سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری پیچیده ی گوارشی است كه با زندگی روزانه میلیون ها نفر در سراسر جهان مداخله دارد.به طور معمول در قسمت هایی رخ میدهد،بیماری با علایمی مثل درد شكمی متوسط . . .
مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به سرطان حداقل از یك یا چند مكمل به عنوان درمان تكمیلی استفاده می كنند. این مكمل ها شامل روغن ماهی یا امگا ٣،آنتی اكسیدان ها،ویتامین ها و مواد معدنی می . . .
دولت باید سختی‌های صادرات را حذف کند پایگاه خبری لقمه: در آستانه انتخاب مجدد حسن روحانی به ریاست‌جمهوری دولت دوازدهم، رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های سرب و روی در قبال سیاست‌های دولت جدید گفت: دولت دوازدهم باید موانع صادراتی را حذف . . .
طرح نظارتی ویژه ایام رمضان در قیمت ۱۳ قلم کالای پر مصرف پایگاه خبری لقمه: در حالی به ایام ماه مبارک رمضان نزدیک می‌شویم که با ابلاغ دستورالعمل‌ طرح نظارتی ویژه ایام این ماه شاهد نظارت و بازرسی هرچه بیشتر توسط واحدهای ناظر در مورد قیمت ۱۳ قلم کالای پر مصرف . . .
صفحه 621 از 1755  اول  قبلی   616    617    618    619    620    621    622    623    624    625    626   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.