ثبات قیمت برنج ایرانی با وجود کاهش موجودی انبارها دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت برنج گفت: علیرغم اینکه موجودی انبارهای برنج‌ داخلی کاهش یافته قیمت برنج در بازار داخلی تغییر چندانی نکرده و عرضه این محصول به صورت طبیعی ادامه دارد.
آناناس و تاثیر آن بر کاهش وزن شاید برخی، خواص آناناس را نشناسند. بد نیست در این مطلب از خواص آناناس این میوه خوشمزه آگاه شوید.
هر آنچه که درباره رازیانه نمی‌دانید را بخوانید رازیانه، گیاه دارویی و معطر دوسالانه متعلق به خانواده چتریان است؛ یک گیاه چتری با گل‌های زرد و برگ‌های پر مانند. ارتفاع این گیاه به 5‌/‌2 متر می‌رسد و همراه با ساقه‌ای توخالی رشد می‌کند.
روش پخت فریتاتای برنج و لوبیا؛ غذای مکزیکی یکی از مصارف مواد غذایی در مکزیک لوبیا است که می توانید با آن غذاهای خوشمزه ای تهیه کنید.
دستور تهیه چند غذای پیک نیکی برای آخر هفته اگر برای پیک نیک به دنبال غذاهایی هستید که به آسانی و زود آماده شوند، این مطلب را بخوانید.
چه چیز مانع گاز گرفتن غیرارادی زبان می‌شود؟ متخصصان در بررسی‌های خود دریافتند در مغز مدار اصلی پیچیده‌ای وجود دارد که از گاز گرفتن غیرارادی زبان جلوگیری می‌کند.
ریشه‌های خونریزی گوارشی خون در مدفوع نشانه چیست؟ وجود خون در مدفوع یا خونریزی‌های واضح از ناحیه مقعد دلایل زیادی دارد و خوشبختانه در بیشتر موارد هم بررسی‌های پزشکی نشان می‌دهد خطرناک نیستند و راحت با دارو یا جراحی برطرف می‌شوند ولی اهمیت تشخیص علت د . . .
صفحه 856 از 1756  اول  قبلی   851    852    853    854    855    856    857    858    859    860    861   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»