چاقی و لذت جنسی


سایر بررسی‌ها لذت جنسی در زنان را نیز با کاهش وزن مرتبط دانسته است.

به گزارش لقمه، اضافه وزن می‌تواند لذت جنسی شما را مختل کند و زندگی مشترکتان را به خطر اندازد. بررسی‌های متعدد رابطه میان وزن و لذت جنسی را نشان داده‌اند. چاقی می‌تواند باعث شماری از مشکلات بهداشتی شود اما می‌تواند بر کارکرد جنسی شما نیز تاثیر عمده‌ای بگذارد. وزن اضافه با اختلال گردش خون و کاهش تستوسترون همراه است که هر دوی آنها می‌تواند به اختلال نعوظ بینجامد. چاقی در عین حال زمینه‌ساز دیابت نوع 2 است که یک عامل خطرساز دیگر برای ناتوانی در نعوظ است.

خبر خوب این است که حتی کم کردن وزن در حد متوسط می‌تواند به بهبود کارکرد جنسی شما کمک کند. در واقع یک بررسی اخیر که در مجله پزشکی جنسی منتشر شده است، نشان داده که مردان چاقی که مقداری از وزن‌ بدن‌شان را از دست داده‌اند، میل جنسی‌شان بهبود پیدا كرده است.

سایر بررسی‌ها لذت جنسی در زنان را نیز با کاهش وزن مرتبط دانسته است. یک بررسی انجام‌شده در دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا نشان داد که جراحی‌های روی معده برای کاهش وزن (جراحی باریاتریک) در زنان چاق اثرات فوق‌العاده‌ای بر زندگی جنسی آنان گذاشته است. پژوهشگران گروهی زنان را پس از انجام جراحی بای‌پس معده پیگیری کردند و دریافتند که همگی آنان بهبودی در کارکرد جنسی از جمله بهبود در لغزندگی، برانگیختگی و میل جنسی را تجربه کرده‌اند. وضعیت هورمون‌های جنسی این زنان نیز که عامل مهمی در باروری شمرده می‌شود، بهبود پیدا کرده بود.

زنان مورد بررسی پس از جراحی باریاتریک درباره بدن‌شان احساس آسودگی می‌کردند و به راحتی می‌‌توانستند به برانگیختگی برسند و لذت جنسی ببرند. همین موضوع درباره مردان نیز صادق است. توانایی پوشیدن لبا‌س‌های با سایز کوچکتر و بهبود قوام عضلانی، باعث می‌شود فرد از وضعیت بدنی‌اش احساس خشنودی کند و این امر به بهبود میل جنسی می‌انجامد. از طرفی داشتن آمیزش جنسی بیشتر به خودی‌خود به تمایل بیشتر به فعالیت جنسی می‌انجامد و در مجموع الگویی از افزایش لذت جنسی را به‌وجود می‌‌آورد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت ایران

کد: 6958 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد بازدید: 4430 ساعت: 6:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چگونه سیب را تازه نگه داریم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
8 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 مغز عاشق غذا چه واکنشی به غذا خوردن نشان می دهد؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
10 استیک با طعم سیر و ریحان ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
11 تجربه‌ای فراموش‌نشدنی با غذا خوردن در لیسبون ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
18 دلیل برای لاغری و کاهش وزن چاقی می‌تواند 20 سال از عمر شما را کم کند و سال‌هایی که زنده هستید را با درد همراه کند، آن را ناسالم‌تر کرده و از میزان انرژی و فعالیت شما بکاهد.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.