7 نوشیدنی طبیعی مناسب برای ورزشکاران


پایگاه خبری لقمه: در زمان تمرینات ورزشی از طریق عرق کردن، آب زیادی از بدن خود را از دست می دهید و باید آن را جبران کنید، می توانید با آب خوردن آن را جبران کنید هم می توانید از نوشیدنی های طبیعی استفاده کنید و هم آب از دست رفته را دوباره بدست آورید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بهترین نوشیدنی های طبیعی برای ورزشکاران را معرفی کرده ایم. با ما همراه شوید.

 

آب گیلاس

مقدار: دو نیم فنجان

بهترین زمان نوشیدن: یک هفته پیش از هر رخداد ورزشی مانند مسابقه دو، هر روز بنوشید(و البته همان روز).

 

خواص آب گیلاس:

ورزشکاران استقامتی که پیش از دو ماراتن آب گیلاس نوشیده بودند، نسبت به کسانی که از این آب میوه مصرف نکرده بودند، بعد از مسابقات درد کمتری احساس کرده بودند. مواد فتوشیمیایی موجود در این نوشیدنی، التهاب را تسکین می‌دهد.(همچنین آب گیلاس به شما کمک می‌کند شب۹۰ دقیقه بیشتر بخوابید)

 

شیر بدون چربی

بهترین زمان نوشیدن: دقیقا بعد از تمرین استقامتی

مقدار: ۲ تا ۴ فنجان

 

خواص شیر بدون چربی:

پروتئین موجود در شیر به ترمیم عضلاتی که از آنها کار کشیده‌اید کمک می‌کند. کلسیم و ویتامین D استخوان‌ها را قوی کرده و می‌تواند به شما در چربی‌سوزی بیشتر کمک کند.

 

چای سبز

بهترین زمان نوشیدن: روزانه و همچنین دقیقا پیش از شروع تمرین

مقدار: ۳ تا ۴ فنجان

 

خواص چای سبز:

کافئین موجود در چای سبز به شما کمک خواهد کرد مدت بیشتری ورزش کنید. همچنین چربی بیشتری می‌سوزانید، کاتچین که از ترکیبات موجود در چای سبز است، چربی سوزی را بیشتر می‌کند، مخصوصا حین تمرینات ایروبیک.

 

لیموناد زنجبیلی

مقدار: نصف قاشق چایخوری زنجبیل سابیده شده را به یک فنجان شربت لیموناد اضافه کنید.

بهترین زمان نوشیدن: روزانه

 

خواص لیموناد زنجبیلی:

زنجبیل که حاوی ترکیبات ضدالتهابی است، از درد عضلات پس از تمرین، تا حدود ۲۵درصد می‌کاهد.

 

قهوه

مقدار: پیش از تمرین ۳ تا ۴ فنجان بنوشید.

 

خواص قهوه:

کافئین استقامت را افزایش داده و خستگی و ناتوانی را به تاخیر می‌اندازد؛ به شما کمک می‌کند با قدرت بیشتر و برای مدت طولانی‌تر ورزش کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکترسلام

کد: 10278 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 3185 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
8 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
9 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
10 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی مواد غذایی تابستانه برای مردان فواید بسیاری دارد. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هویج و این همه خواص شگفت انگیز! برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی‌استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.