7 نوشیدنی طبیعی مناسب برای ورزشکاران


پایگاه خبری لقمه: در زمان تمرینات ورزشی از طریق عرق کردن، آب زیادی از بدن خود را از دست می دهید و باید آن را جبران کنید، می توانید با آب خوردن آن را جبران کنید هم می توانید از نوشیدنی های طبیعی استفاده کنید و هم آب از دست رفته را دوباره بدست آورید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بهترین نوشیدنی های طبیعی برای ورزشکاران را معرفی کرده ایم. با ما همراه شوید.

 

آب گیلاس

مقدار: دو نیم فنجان

بهترین زمان نوشیدن: یک هفته پیش از هر رخداد ورزشی مانند مسابقه دو، هر روز بنوشید(و البته همان روز).

 

خواص آب گیلاس:

ورزشکاران استقامتی که پیش از دو ماراتن آب گیلاس نوشیده بودند، نسبت به کسانی که از این آب میوه مصرف نکرده بودند، بعد از مسابقات درد کمتری احساس کرده بودند. مواد فتوشیمیایی موجود در این نوشیدنی، التهاب را تسکین می‌دهد.(همچنین آب گیلاس به شما کمک می‌کند شب۹۰ دقیقه بیشتر بخوابید)

 

شیر بدون چربی

بهترین زمان نوشیدن: دقیقا بعد از تمرین استقامتی

مقدار: ۲ تا ۴ فنجان

 

خواص شیر بدون چربی:

پروتئین موجود در شیر به ترمیم عضلاتی که از آنها کار کشیده‌اید کمک می‌کند. کلسیم و ویتامین D استخوان‌ها را قوی کرده و می‌تواند به شما در چربی‌سوزی بیشتر کمک کند.

 

چای سبز

بهترین زمان نوشیدن: روزانه و همچنین دقیقا پیش از شروع تمرین

مقدار: ۳ تا ۴ فنجان

 

خواص چای سبز:

کافئین موجود در چای سبز به شما کمک خواهد کرد مدت بیشتری ورزش کنید. همچنین چربی بیشتری می‌سوزانید، کاتچین که از ترکیبات موجود در چای سبز است، چربی سوزی را بیشتر می‌کند، مخصوصا حین تمرینات ایروبیک.

 

لیموناد زنجبیلی

مقدار: نصف قاشق چایخوری زنجبیل سابیده شده را به یک فنجان شربت لیموناد اضافه کنید.

بهترین زمان نوشیدن: روزانه

 

خواص لیموناد زنجبیلی:

زنجبیل که حاوی ترکیبات ضدالتهابی است، از درد عضلات پس از تمرین، تا حدود ۲۵درصد می‌کاهد.

 

قهوه

مقدار: پیش از تمرین ۳ تا ۴ فنجان بنوشید.

 

خواص قهوه:

کافئین استقامت را افزایش داده و خستگی و ناتوانی را به تاخیر می‌اندازد؛ به شما کمک می‌کند با قدرت بیشتر و برای مدت طولانی‌تر ورزش کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکترسلام

کد: 10278 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 3147 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
5 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
6 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
7 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
8 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
9 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
10 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
11 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  بهترین شیوه مصرف مکمل ها لقمه: وقتی ویتامین هایی چون آهن، روی، کلسیم و ... ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.