واردات روزانه 120 تن گوشت برای تنظیم بازار


پایگاه خبری لقمه: رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده گفت: روزانه 120 تن گوشت برای مصارف داخلی و تنظیم بازار به کشور وارد می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور پوریان رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت واردات گوشت اظهار داشت: روزانه ۱۲۰ تن گوشت برای مصارف داخلی و تنظیم بازار به کشور وارد می‌شود.

 

وی افزود: لاشه‌های وارداتی در اختیار شرکت پشتیبانی امور دام قرار می‌گیرد که درنهایت با نرخ ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان به مصرف کنندگان عرضه می‌شود.

 

پوریان از کاهش تقاضا برای گوشت داخلی خبر داد و گفت: با توجه به کاهش تقاضا برای گوشت داخلی انتظار می‌رود که وضعیت قیمت تا پایان ماه متعادل شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که نرخ گوشت در قصابی‌ها همچنان بالاست، بیان کرد: نرخ بالای گوشت در برخی مغازه‌ها متعلق به قصابانی است که خود اقدام به کشتار و عرضه لاشه به بازار می‌نمایند از این رو دستگاه‌های مربوطه با نظارت دقیق باید از گران فروشی‌ها جلوگیری نمایند.

 

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده با اشاره به آخرین وضعیت صادرات به قطر ادامه داد: روزانه ۹۰ تن لاشه به قطر صادر می‌شود که این لاشه‌ها به هیچ عنوان داخلی نیست بلکه به اسم ایران صادر می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه روزانه ۱۷۰ تن گوشت گوساله و گوسفند مورد نیاز قطر است، تصریح کرد: با کشورهای روسی وارد مذاکره شدیم تا با خرید گوشت کالا را به اسم ایران به قطر صادر نماییم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10411 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2046 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.