صادرات 180 تن میوه و تره بار از بندرلنگه به مقصد قطر


پایگاه خبری لقمه: مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه درغرب هرمزگان گفت : 180 تن میوه و تره بار به عنوان نخستین محموله صادراتی از طریق این بندر به کشور قطر ارسال شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود صابری روز سه شنبه در حاشیه ارسال این محصولات به کشور قطر در گفت و گویی افزود: با آغاز تبادلات اقتصادی ایران و قطر، این محموله حامل 10 دستگاه کانتینر یخچالی 40 فوت به وزن 180 تن توسط یک فروند لندینک کرافت از بندرلنگه عازم قطر شد.

 

وی بیان داشت: بندرلنگه آمادگی کامل برای ارسال اقلام مورد نیاز کشور قطر از طریق مرز دریایی را دارد.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه اظهارکرد: با توجه به سابقه طولانی و تجربه این بندر در زمینه صادرات و واردات کالا، بنادر غرب هرمزگان می تواند گذرگاه مناسبی برای ارتباط کشور قطر با اقتصاد دنیا باشد.

 

صابری یادآورشد: زیرساخت‌های بنادر و دریانوردی بندرلنگه برای فعالیت‌های تجاری افزایش یافته و این بندر ظرفیت بالایی در امر تجارت دریایی و تخلیه و بارگیری کالا و مسافر دارد.

 

وی بیان داشت: در 2 ماهه نخست امسال نزدیک به 95هزارتن انواع کالاهای غیر نفتی شامل مواد معدنی و مصالح ساختمانی از جمله انواع شن و ماسه دانه بندی از طریق این بندر به خارج از کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه پارسال 59 درصد افزایش یافته است.

این مسئول گفت: در2 ماه امسال، همچنین یک میلیون و 526 هزار و 560 تن انواع کالای نفتی و غیرنفتی در این بنادر تخلیه و بارگیری شد. 

 

در اطلاعات منتشره مدیریت اداره بنادر و دریانودری لنگه آمده است: انجام طرح توسعه دریایی این بندردردولت تدبیر و امید و همچنین اعمال تخفیف گمرکی موجب رونق عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری آن شده طوری که میزان تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در دو ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 587 درصدی نشان می دهد. 

 

مدیریت بنادرغرب هرمزگان به مرکزیت بندرلنگه با چهار بندرزیرمجموعه به نامهای آفتاب، چارک، لاوان و سیری در180کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.

دراین اطلاعات، آمار شرکت های تخلیه و بارگیری فعال در اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه حدود 10 شرکت اعلام شده است.

 

این مدیریت با نظارت بر هفت بندر تجاری و مسافری درغرب هرمزگان علاوه بر ترانزیت کالا وجابجایی مسافر به مقصد تعدادی ازجزایر این استان و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس، فعالیت‌های صادراتی، وارداتی و کابوتاژ را نیز برعهده دارد.

بندرلنگه در 240 کیلومتری غرب هرمزگان قرار دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10460 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 2187 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
5 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
11 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.