هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه


پایگاه خبری لقمه: رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان با اشاره به قیمت حدود ۵۰ هزار تومانی هر کیلوگرم خیار، گفت: هفته آینده نرخ خیار به قیمت قبل برگشته و کاهشی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، امسال در بازار سبزیجات بر عکس سال‌های قبل که گوجه فرنگی و پیاز نرخ بالایی داشتند، هویج از ۹.۸۰۰ تومان در اسفند سال گذشته به بیش از ۲۰ هزار تومان در هر کیلو گرم رسیده است.

 
همچنین در این هفته هر کیلو گرم خیار از ۳۴ تا ۳۹ هزار تومان در هفته گذشته، به حدود ۴۵ تا ۴۹ هزار تومان افزایش یافته است.
 
مصطفی دارایی نژاد، رئیس پیشین اتحادیه بار فروشان درباره چرایی این موضوع به مهر گفت: این افزایش قیمت، موقتی بوده و از هفته آینده نرخ خیار کاهشی می‌شود.
 
وی افزود: ۳ نوع خیار در کشور کشت می‌شود؛ مینی اصفهان که قیمت عمده آن در میدان بار بین ۱۵ تا ۲۵، خیار رویال گلخانه‌ای ۲۰ تا ۳۵ و خیار رسمی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.
 
وی در ادامه سخنان خود اعلام کرد: در حال حاضر برداشت خیار ورامین به پایان رسیده و خیارهای عرضه شده به بازار مربوط به محصولات در حال برداشت اصفهان و اراک است. گرمای هوا و مصادف شدن آن با اربعین حسینی سبب شده تا روزانه، بار خیار به عراق برای موکب‌ها ارسال شود.
 
رئیس پیشین اتحادیه بار فروشان اظهار کرد: در کنار خیار، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز نیز ارسال می‌شود اما چون برداشت خیار در این مقطع زمینی کاهش یافته قیمت آن تا حدودی در بازار افزایش یافته که از هفته آینده و از روز دوشنبه ۵ شهریور کاهش پیدا خواهد کرد.
 
وی تاکید کرد: البته این افزایش فقط برای این یک قلم بوده و نرخ سایر سبزیجات و انواع میوه تغییری نداشته است.
 

ظرفیت صادرات میوه و سبزیجات

 
دارایی نژاد در ادامه سخنان خود به اهمیت کشت قراردادی و کشت فرازمینی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سالانه ۹۰۰ میلیون دلار ارز برای واردات موز از کشور خارج می‌شود در حالی که با توجه به ۴ فصل بودن ایران می‌توان آناناس، موز، آووکادو، انبه و… در داخل تولید کرد. به عنوان مثال به شکل محدود پاپایا در کشور تولید می‌کنیم.
 
وی پیشنهاد کرد: وزیر آینده جهاد کشاورزی یک سال به طور آزمایشی کود، سم و بذر را به طور رایگان در اختیار کشاورزان قرار دهد و در ادامه روی تولید نظارت داشته باشد. این امر ضمن تأمین بازار داخل می‌تواند به صادرات کمک کند.
 
رئیس پیشین اتحادیه بار فروشان تصریح کرد: صادرات به معیشت کشاورزان کمک کرده ضمن آنکه دولت می‌تواند مثلاً ۱۵ درصد از درآمد حاصل از صادرات را داشته باشد. به این ترتیب محصولات ارگانیک صادراتی می‌توانیم تولید کنیم مثل آنچه در ترکیه و سنگاپور مالزی در حال انجام است. ایران ۶۰ قلم میوه و سبزیجات دارد که می‌تواند حداقل نیمی از درآمد نفت را برای کشور به همراه داشته باشد. 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15607 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد بازدید: 475 ساعت: 8:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 بذر هیبرید فلفل و خیار ایرانی رونمایی می شود ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
3 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
4 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
5 تفاوت قیمت ۴ محصول پرتقاضای میادین میوه و تره بار و سطح شهر چقدراست؟ ۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
6 رئیس اتحادیه میدان مرکزی تره‌بار تهران از کاهش قیمت خیار و موز در این هفته خبر داد ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۶ بهمن
7 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
8 ۷ سبزی که موجب مرگ انسان می‌شوند ۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 آکروشکا یک غذای روسی خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
آب ریختن به دریاچه ارومیه خیانت است این بخشی از یک مصاحبه مفصل درباره بحران آب است. با ایشان درباره مدیریت بحران آب صحبت کردیم درحالی که ایشان بیشتر معتقد بود این بحران مدیریت آب است نه مدیریت بحران آب.