صادرات 180 تن میوه و تره بار از بندرلنگه به مقصد قطر


پایگاه خبری لقمه: مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه درغرب هرمزگان گفت : 180 تن میوه و تره بار به عنوان نخستین محموله صادراتی از طریق این بندر به کشور قطر ارسال شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود صابری روز سه شنبه در حاشیه ارسال این محصولات به کشور قطر در گفت و گویی افزود: با آغاز تبادلات اقتصادی ایران و قطر، این محموله حامل 10 دستگاه کانتینر یخچالی 40 فوت به وزن 180 تن توسط یک فروند لندینک کرافت از بندرلنگه عازم قطر شد.

 

وی بیان داشت: بندرلنگه آمادگی کامل برای ارسال اقلام مورد نیاز کشور قطر از طریق مرز دریایی را دارد.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه اظهارکرد: با توجه به سابقه طولانی و تجربه این بندر در زمینه صادرات و واردات کالا، بنادر غرب هرمزگان می تواند گذرگاه مناسبی برای ارتباط کشور قطر با اقتصاد دنیا باشد.

 

صابری یادآورشد: زیرساخت‌های بنادر و دریانوردی بندرلنگه برای فعالیت‌های تجاری افزایش یافته و این بندر ظرفیت بالایی در امر تجارت دریایی و تخلیه و بارگیری کالا و مسافر دارد.

 

وی بیان داشت: در 2 ماهه نخست امسال نزدیک به 95هزارتن انواع کالاهای غیر نفتی شامل مواد معدنی و مصالح ساختمانی از جمله انواع شن و ماسه دانه بندی از طریق این بندر به خارج از کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه پارسال 59 درصد افزایش یافته است.

این مسئول گفت: در2 ماه امسال، همچنین یک میلیون و 526 هزار و 560 تن انواع کالای نفتی و غیرنفتی در این بنادر تخلیه و بارگیری شد. 

 

در اطلاعات منتشره مدیریت اداره بنادر و دریانودری لنگه آمده است: انجام طرح توسعه دریایی این بندردردولت تدبیر و امید و همچنین اعمال تخفیف گمرکی موجب رونق عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری آن شده طوری که میزان تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در دو ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 587 درصدی نشان می دهد. 

 

مدیریت بنادرغرب هرمزگان به مرکزیت بندرلنگه با چهار بندرزیرمجموعه به نامهای آفتاب، چارک، لاوان و سیری در180کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.

دراین اطلاعات، آمار شرکت های تخلیه و بارگیری فعال در اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه حدود 10 شرکت اعلام شده است.

 

این مدیریت با نظارت بر هفت بندر تجاری و مسافری درغرب هرمزگان علاوه بر ترانزیت کالا وجابجایی مسافر به مقصد تعدادی ازجزایر این استان و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس، فعالیت‌های صادراتی، وارداتی و کابوتاژ را نیز برعهده دارد.

بندرلنگه در 240 کیلومتری غرب هرمزگان قرار دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10460 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 2425 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.