گران‌فروشی مرغ به مرغداران ربطی ندارد


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی اعلام کرد که در بازار ماه رمضان همه چیز به زیان تولیدکنندگان است و اگر در جایی گران‌فروشی می‌شود به مرغداران ارتباطی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد علی کمالی سروستانی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلوگرم مرغ در میدان بهمن کیلویی ۵۶۰۰ تومان می‌رسد، در حالی که برای مرغداری که جوجه یک روزه را ۲۳۰۰ تومان خریداری می‌کند هر کیلوگرم مرغ کمتر از ۵۱۰۰ تومان تمام نمی‌شود.

 

وی با بیان این که گرانی گوشت مرغ در بازار ماه رمضان ارتباطی به تولید کنندگان ندارد، افزود: آنچه در مغازه‌ها به فروش می‌رود با قیمتی که از مرغداران خریداری می‌شود فاصله‌ زیاد و معناداری دارد که ارتباطی به تولید کننده ندارد، چرا که هم اکنون مرغداران از فروش محصول‌ شان زیان می‌بینند.

 

لغو قانون تمرکز بخش کشاورزی فاجعه‌آفرین است

 

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی همچنین در خصوص لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت که شامل احیای وزارت بازرگانی می‌شود، تصریح کرد: در بخش کشاورزی تنها امید تولید کنندگان و بهره‌برداران این بود که با تصویب قانون تمرکز وظایف و اختیارات بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی یک نهاد مسئول و پاسخگوی سیاست گذاری و تصمیم‌ گیری در بخش کشاورزی است. در حالی که در گذشته این اتفاق نمی‌افتاد و بهره‌برداران و مسئولان بخش کشاورزی مشکلات بسیاری با وزارت بازرگانی داشتند و دائما نگاه مصرف‌گرایانه به بخش کشاورزی می‌شد.

 

وی بیان کرد: به عنوان مثال در گذشته آنقدر شکر وارد کردیم که به اندازه پنج سال در انبارهایمان ذخیره شد و کار به جایی کشانده شد که همه تولیدکنندگان آسیب دیدند و بسیاری از آنها از بین رفتند. اما با اجرای قانون تمرکز این اتفاق نیفتاد و از تولید ‌کنندگان حمایت شد، بنابراین از نماینده مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود که به طرح دو فوریتی این لایحه رای ندهند تا فرصت کافی برای بررسی آن به صورت کارشناسی وجود داشته باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10482 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد بازدید: 1968 ساعت: 1:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  رژیم‌هایی که باعث ریزش موها می‌شوند موها برای رشد به مواد مغذی و ویتامین‌ها نیاز دارند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.