مصرف حبوبات احساس سیری ایجاد می کند


پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، غذاهای گیاهی نظیر نخود و لوبیا بیش از مصرف گوشت حس سیری ایجاد می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مطالعه جدید محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک نشان می دهد وعده های غذایی حاوی حبوباتی نظیر نخود و لوبیا بیش از وعده های غذایی حاوی گوشت احساس سیری در فرد ایجاد می کند.
 
محققان همچنین دریافتند شرکت کنندگانی که وعده غذایی حاوی پروتئین بالا نظیر نخود و لوبیا مصرف کرده بودند در مقایسه با افرادی که گوشت خورده بودند، در وعده غذایی بعدی شان ۱۲ درصد کالری کمتری مصرف کرده بودند.
 
در این مطالعه محققان ۴۳ مرد جوان را که سه وعده غذایی متفاوت شامل غذاهای حاوی نخود و لوبیا یا گوشت گوساله خوردند را مورد بررسی قرار دادند.
 
آن رابن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این یافته ما تا حدودی مغایر با این باور عمومی است که فرد باید میزان بالای پروتئین مصرف کند تا مدت زمان سیری اش افزایش یابد.»
 
به گفته وی، «یافته ما نشان می دهد فرد می تواند با خوردن یک وعده غذایی غنی از فیبر به همراه پروتئین کمتر به همان میزان سیری مشابه دست یابد. با وجودیکه مطالعات بیشتری برای اثبات این مسئله نیاز است، به نظر می رسد که وعده های غذایی مبتنی بر سبزیجات، بخصوص نخود و لوبیا، هم می توانند مبنایی برای کاهش وزن باشند.»
 
به گفته محققان، خوردن میزان بالای پروتئین نه تنها به کاهش وزن کمک می کند بلکه مانع از از بین رفتن حجم عضلات با افزایش سن می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10482 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر بازدید: 100 ساعت: 2:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش ریسک ابتلا به دیابت با پیروی از رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
2 خواص نخود از منظر طب سنتی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي
3 چند نکته مهم درباره مصرف سبزیجات/چند گروه سبزی داریم؟ ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ آذر
4 روایت بانک‌مرکزی از قیمت مواد غذایی/ برنج ۱۶.۵ درصد گران شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۶ ارديبهشت
5 رژیم غذایی سالم با این پنج کلید ۱۳۹۵ دوشنبه ۶ ارديبهشت
6 آیا پاستا چاق کننده است/چگونه یک بشقاب پاستا را سالم تر کنیم ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۴ فروردين
7 کاهش وزن با خوردن حبوبات ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۷ فروردين
8 عدس و خاصیت های باورنکردنی آن ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ بهمن
9 خواص ماش و فواید درمانی آن ۱۳۹۴ يکشنبه ۴ بهمن
10 حبوبات27.5 درصد گران شد/ قیمت گوشت ۱۳ درصد بالا رفت ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
8 تا از بدترین عادت‌های غذایی هیچ کس بی عیب و نقص نیست و تقریباً هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند اصول تغذیه‌ی سالم را مو به مو رعایت می‌کند حتی خود متخصصان تغذیه.

حامیان